Marilyn Monroe

Marilyn Monroe


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playtech
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, 1 do 20 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 97,18 %
Najmanjši znesek stave 0,20 €
Največji znesek stave 1000 €
Igralne funkcije Brezplačni spini, nadomestni simboli Wild, simboli Scatter, multiplikatorji

Čeprav je minilo več kot 50 let od smrti Marilyn Monroe, je njena lepota spremenila igralko v nesmrtno legendo. Pravzaprav je tako znana, da se je družba Playtech odločila, da bo igralni avtomat posvetila Marilyn. Torej, ali je spletni igralni avtomat, ki spominja na najbolj znano punco, vreden igranja?

Skrajšana različica: Vsekakor je. Igralni avtomat družbe Playtech predstavlja dostojno hvaležnost Marilyn, ki vam omogoča, da preživite vsaj nekaj prijetnih trenutkov v njeni družbi. Igralni avtomat Marilyn Monroe je enostaven, ni opremljen z zapletenimi funkcijami in predstavlja užitek za igranje.

Splošna pravila igranja so standardna; imate 3 vrstice, 5 kolutov in 20 stavnih vrstic. V vizualnih podobah prevladuje rožnata barva, fotografije Marilyn in retro slog. Vse to dopolnjuje glasba iz časa Marilyn in zvoki, ki jih po nekaj minutah igranja ne boste želeli onemogočiti. Prijetno vzdušje vas bo povsem očaralo.

Bonusi v igralnem avtomatu Marilyn Monroe

Še ena stvar,v kateri boste uživali, so velikodušni bonusi. Čeprav jih ni veliko, se za pomanjkanje količine odkupimo s kakovostjo. Kot pri večini igralnih avtomatov družbe Playtech, so te povezane s simboli Wild in Scatter.

Simbol Wild je prikazan s sliko nasmejane Marilyn in, kot ponavadi, nadomešča vse simbole (razen simbola Scatter). Vendar ima ta igralni avtomat posebno funkcijo, povezano s simbolom Wild. Tukaj se simbol Wild pogosto pojavlja v razsutem stanju, in če ga uspete pridobiti na vseh kolutih, se bo vaša zmaga po zamenjavi podvojila.

Tako imenovani Bonus za odrom (Backstage bonus)pa je še boljši. Da bi ga lahko uporabljali, potrebujete tri simbole Scatter na vaših kolutih. Takoj, ko se to zgodi, boste prejeli 10 brezplačnih spinov z 2-kratno pomnožitvijo. Nato lahko izberete 2 od 5 slik z Marilyn. Ena izmed njih vam bo omogočila, da dobite več brezplačnih spinov, medtem ko bo druga povečala multiplikatorja.

In še pika na i? Če vam v času brezplačnih spinov uspe prejeti še 3 simbole Scatter, boste nagrajeni z dodatnih 35 brezplačnih spinov z enakim multiplikatorjem, kot je bil prej. Poleg tega pa ne obstaja omejitev za skupno število brezplačnih spinov - v teoriji jih lahko prejmete vedno znova in znova.

Igrajte igralni avtomat Marilyn Monroe brezplačno

Možnost pridobitve tolikih brezplačnih vrtljajev je tista, ki privablja igralce, da podležejo igralnemu avtomatu Marilyn Monroe. Če želite uživati v dotiku igralke in legende, poskusite igralni avtomat Marilyn Monroe. Vsaka solidna igralnica z igralnimi avtomati vam bo prav tako omogočila, da ga poskusite brezplačno, kar vam bo omogočilo, da se sami odločite, če vam je avtomat všeč ali ne. Vsekakor vam priporočamo, da ga poskusite.

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Videoigralni avtomati s filmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Playtech