The Mummy

The Mummy


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playtech
Vrsta igre Kultni igralni avtomat za ljubitelje blagajniške uspešnice »Mumija«
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 25 dobitnih vrstic (plačilne vrstice)
Zmagovalno razmerje 96,8 %
Najmanjši znesek stave 1,25 €
Največji znesek stave 25 €
Druge lastnosti igre joker (wild), razširjeni joker (razširjeni wild), brezplačni spini, super brezplačni spini, simboli za posebni bonus, zmagovalni multiplikatorji, simboli scatter, bonus po meri

Mumija je za svoje ljubitelje postal kultni film in moramo priznati, da po 20 letih po originalnem izidu še vedno podležemo njegovemu čaru. In ne samo mi – film ima na milijone privržencev. Torej ni nobeno presenečenje, da se je družba Playtech odločila vložiti v nakup licence filma za enega od svojih igralnih avtomatov. Brez da bi razkrili preveč, lahko že zdaj povemo, da se je splačalo.

Igralni avtomat »Mumija« vas bo popeljal v svet, ki ga poznate iz filma. Odlično je, da je licenca popolna – za razliko od spletnega igralnega avtomata Gladiator boste tukaj našli vse pomembne like, predmete in prizore neposredno iz filma, tudi iz nadaljevanja. To čudovito celotno izkušnjo podpirajo glasba, zvoki in seveda videoposnetki, ki zajemajo najboljše dele filma; pravzaprav bi lahko zlahka vzeli pokovko in uživali v odlični dogodivščini, predstavljeni na igralnem avtomatu.

Bonus igre pri Mumiji

Igralci, ki iščejo igralne avtomate z mnogimi posebnostmi, bonusi in bonus igrami, bodo ljubili to igro. Mumija ima res veliko za ponuditi na tem področju.

Seveda ima igra klasični simbol wild, ki ga predstavlja mumija Imotepa; ta simbol lahko nadomesti vse ostale, razen bonusnih. Vendar pa se pojavlja samo na kolutih 2, 3 in 4. Klasični simbol scatter je tudi prisoten. Tukaj je simbol scatter prikazan z logotipom igre; če se pojavi vsaj 3-krat na kolutih, se bodo vaši dobitki od simbolov scatter pomnožili za vašo celotno stavo in prišteli k dobitkom iz vrstic.

A to še ni vse; poleg simbolov wild in scatter ima igralni avtomat tudi resnično epske bonuse z odličnimi, posebnimi simboli. Ko igrate prvič, je na voljo samo posamezna posebna igra. Ta se imenuje Lost City Adventure Bonus. Ta vas bo ponesel v izgubljeno mesto Hamunaptra, kjer boste postopoma odpirali skrinje zaklada s takojšnjim denarjem in dodatki, dokler ne boste našli skrinje z znakom za zbiranje dobitka. Ta zaključi bonus igro, toda vedno boste dobili še en dodatni posebni bonus (simbol), ki ga lahko zberete, ko boste kasneje zavrteli kolute. Če pa ste že zbrali več posebnih simbolov, lahko poljubno preklapljate med njimi. Vendar je lahko naenkrat aktiven samo eden.

Posebni bonusi pri Mumiji

Scorpion Scatter – Simbol kralja škorpijonov deluje kot simbol scatter.

Expanding Mummy – Simbol wild ponazarja mumijo, ki se navpično razteza čez tri vrstice in poveča vaše možnosti za dobitek.

Scarab attack – Če imate simbole wild na 3 kolutih, potem bosta koluta 2 in 4 naključno dobila dodatna dva simbola Wild.

Collapsing reels – Vsi simboli dobitne kombinacije eksplodirajo; nastane prostor, kamor bodo padli simboli nad njimi + dodajo se novi. To seveda lahko privede do novih dobitnih kombinacij. Novi dobitni simboli prav tako eksplodirajo in postopek se ponovi, dokler ni več novih dobitnih kombinacij.

Mummy power – 1, 2 ali 3 simboli Wild v dobitni kombinaciji bodo pomnožili vaše dobitke za 3, 6 ali 9 krat.

Mummy respin – Pojav simbola Mumije kjerkoli na kolutih zamrzne tisti kolut za brezplačni ponovni spin, dokler ne pride do dobitka katere koli vrste.

Poleg teh šest posebnih simbolov, bonus igra izgubljenega mesta ponuja tudi možnost, da prejmete dva dodatna stalna bonusa.

Prvi je Brezplačne igre (Free Games). Ta bonus se aktivira vsakič, ko se simbol za brezplačne igre pojavi na katerem koli od kolutov 1, 3 in 5. Igralec dobi 5 brezplačnih spinov + 1 super spin.

Drugi stalni bonus je prav tako navdihnil film - Lov na mumije (Mummy Hunt). Da bi ga začeli, potrebujete simbol za Lov na mumije na kolutih 1 in 5. V njem boste lovili mumije – ključna odločitev, ki jo morate sprejeti pa je, v katero smer morate iti na določenem križišču. Ena pot se konča v slepi ulici, medtem ko ostale vodijo do mumije, ki jo morate ubiti. Skupaj lahko premagate do 10 mumij. Toda pazite – če izberete slepo ulico, vas bodo v zasedi napadle mumije, bonus igre pa bo konec.

Preizkusite spletni igralni avtomat »Mumija« brezplačno

Kot lahko vidite v opisu, vam pri igranju Mumije prav gotovo ne bo dolgčas. Verjemite nam: zelo lahko se je ujeti v igri in pozabiti na čas. Če menite, da je igra precej zahtevna, lahko začnete tako, da preizkusite Mumijo brezplačno in se nato sami odločite, ali vam je všeč ali ne. Upamo si trditi, da bo odgovor da.

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Unibet Začetni bonus: 100 EUR Igrajte in osvojite

Videoigralni avtomati s filmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Playtech