Frankie Dettori’s Magic Seven

Frankie Dettori’s Magic Seven


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playtech
Na igralnem avtomatu Frankie Dettori’s Magic Seven igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 25 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 96 %
Najmanjši znesek stave 0.01 €
Največji znesek stave 125 €
Igralne funkcije brezplačna vrtenja, nadomestne karte, samodejno igranje, bonus, tveganje, mini igre

Vedno je osvežujoče, ko najdemo igralni avtomat s temo, ki ni popolnoma izčrpana, s takšno, ki je niste že stokrat videli. Okolje konjskih dirk zagotovo ni tisto, ki bi, kot tema, bilo prevečkrat uporabljeno za igralne avtomate, in tako ima Frankie Dettori’s Magic Seven ponudnika Playtech Playtechodlično priložnost, da ujame vašo pozornost. Pravzaprav, četudi ne veste, da je bil Frankie Dettori slavni džokej in če imate konje radi le v klobasah, lahko še vedno uživate v igri. To sploh ni pomembno. Na koncu je pomembno le zmagovanje.

Igralni avtomat, ki bi lahko izgledal bolje

Na žalost se zdi, da je ob oblikovanju tega igralnega avtomata, tudi Playtech razmišljal enako. To pa je zato, ker ne glede na to koliko krat smo pogledali, je bila naša ugotovitev glede vizualnih učinkov vedno enaka: lahko bi bilo bolje. Ne gre zato, da bi bil igralni avtomat grd sam po sebi; a izgleda, kot da je bil izdelan v naglici, z malo pozornosti namenjeni končnemu izdelku. Grafika je, no, zagotovo osnovna; pozabite lahko na vse manjše podrobnosti. Tudi zvoki niso nič posebnega. Glasba je dolgočasna in, iskreno, ne spomnimo se če so bili še drugi učinki; rečemo lahko vsaj, da vsaj niso bili nadležni.

Seveda, lahko zlahka pozabimo na vizualne učinke, če je igra dobra in nas s svojim igranjem prevzame. A tu boste hitro ugotovili, da igralni avtomat Frankie Dettori ne ponuja prav veliko. Če ste pričakovali nekaj zanimivih različic igre ali zanimive bonusne igre, boste najverjetneje razočarani. Ponovno, vse je samo povprečno.

Bonusne igre v igri Frankie Dettori’s Magic Seven

Bonusne igre, ki so na voljo v tem igralnem avtomatu, so le standardne in navadne. Simbola Wild in Scatter ter en poseben bonus Magic Seven.

Začnimo s simbolom Wild. Ta nadomesti poljuben drugi simbol z izjemo bonusnih simbolov. Bili smo rahlo presenečeni, da simbol upodablja Frankieja Dettorija – samo po sebi bi bilo to čisto v redu, a isti lik je upodobljen tudi na dveh drugih standardnih simbolih. In ker so fotografije dokaj enake, včasih nisi niti prepričan ali si dejansko prejel simbol Wild ali kaj drugega.

Simbol Scatter je, na srečo, v redu. Prikazuje logotip igre in ga je težko pomotoma zamenjati za kaj drugega. Če istočasno na svojih kolutih dobite 3 ali več simbole scatter, pridete v posebno mini igro Free Games Race. Kot že samo ime predlaga, boste sodelovali v konjski dirki. Vaša naloga je staviti na pravega konja. Potem ko izberete svojega konja, si ogledate kratek niz dirke. Vaša nagrada bo odvisna od zaključka dirke. Če vaš konj zmaga, prejmete 35 brezplačnih vrtenj; če je bil drugi, prejmete 15 brezplačnih vrtenj, in če je bil tretji, prejmete 10 brezplačnih vrtenj.

Zadnja posebna značilnost je Magic Seven Bonus. Da bi ga dobili, morate dobiti posebne simbole Bonus na prvem in petem kolutu. Če vam to uspe, boste premeščeni v mini igro, kjer boste videli progo za konjske dirke, razdeljeno na več odsekov. Vaš cilj je izbrati več odsekov, ki skrivajo različne dobitke. Če imate srečo, lahko celo prejmete trofeje. V tem primeru, boste najprej deležni ogleda kratkega videa ene od velikih zmag Dettorija, in nato vas bo igra nagradila z množiteljem višjih dobitkov.

In če menite, da si zaslužite višji dobitek, lahko uporabite tudi priljubljeno funkcijo tveganja da ga še nadalje pomnožite (na voljo po bonusni igri, kot tudi izven nje); pri tem je vaša naloga izbrati najvišjo karto izmed tistih, ki so na voljo.

Preizkusite igro brezplačno, preden začnete staviti

Igrati ali ne igrati? No, če smo iskreni, je vprašanje težko. A če ste siti vseh sadnih igralnih avtomatov ali iger na temo sladic, potem bi lahko ta igralni avtomat pomenil prepotreben svež veter. Poskusite igro Frankie Dettori’s Magic Seven brezplačno, brez registracije – in se odločite sami. A ne pričakujte visoke proizvodne vrednosti. To smo povedali že večkrat in bomo s tem tudi zaključili: to je povprečna igra. Ne bo vas užalila niti vas ne bo prevzela. Brezplačno jo poskusite in poglejte, če vam je všeč.

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati s športi

Drugi igralni avtomati ponudnika Playtech