Halloween Fortune

Halloween Fortune


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playtech
Brezplačno igranje spletne igre Halloween Fortune
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na Mr Green.
Na igralnem avtomatu Halloween Fortune igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Playtech
Tema: Igralni avtomat s tematiko čarovnije in mitologije
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 20 (izbirno)
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 97,06%
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, dodatna igra, brezplačna vrtenja, množitelj, Gamble (Risk), samodejno igranje

Abra-kadabra-dobitki

Ponoči, v temnem gozdu, obsijanem z mesečino, se bliža nevihta in občutek imate, da vas nekdo opazuje. Brrrr. Vas postaja strah? Če se ne bojite nadaljevati in ne boste ušli, bi vam radi predstavili strašljivi spletni igralni avtomat Halloween Fortune znanega podjetja Playtech. Če vam okolje noči čarovnic ni všeč, ne berite naprej. A naredili boste grozno napako, saj je ta igralni avtomat dobesedno nabasan s fantastičnimi bonusi.

Igralni avtomat Halloween Fortune sestavlja 5 kolutov in 3 vrstice. Dobitne vrstice igralnega avtomata je mogoče izbrati. Izberete jih lahko do 20. Dobitne kombinacije tradicionalno veljajo samo od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu na levi ter se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo. Igra teče gladko, k čemur pripomore tudi funkcija samodejnega igranja. Število vrtenj lahko izberete sami.

Obilje čarobnih bonusov

Na kolutih se vrtijo različni simboli, povezani z nočjo čarovnic, vse od čarovnic, črnih mačk, krokarjev, lobanj do različnih čarovniških napojev in amuletov. Piko na i predstavlja nekaj komaj zaznavnih 3D-animacij, ki malce poživijo grozljivo temo. Najdragocenejši simboli so nepredvidljive, vendar zelo privlačne čarovnice. Čudovito je, da že samo dve čarovnici, rdeča, modra ali zelena, pomenita zmago. Seveda je za vaš račun bolje, da jih na kolute dobite čim več. Na primer: za 5 zelenih čarovnic na kolutu je dobitek vreden 1000-kratnik vaše stave. Temu se res lahko reče čarobna številka!

Preidimo na pomembne zadeve, bonuse. Več jih je, zato pojdimo po vrsti. Na kolutih ne manjka simbol Wild v obliki buče z dvema funkcijama. Prva je, da nadomesti manjkajoče simbole v potencialno dobitni kombinaciji. Druga pa je, da ustvari dobitne kombinacije. Za dva simbola Wild dobite desetkratnik svoje stave, za pet pa dobite neverjetni 10.000-kratnik svoje stave!

Tudi simbol Scatter v obliki logotipa igre ustvari dobitne kombinacije. Če dobite tri, boste dobili petkratnik svoje stave, za štiri boste dobili desetkratnik svoje stave in za pet simbolov na kolutih boste dobili 50-kratnik svoje stave. Dobitek se pomnoži tudi s skupno stavo in se doda vaši dobitni vrstici. Drugi posebni simbol je kotel, ki je označen kot bonus. Če vam ga uspe dobiti na kolutih 1 in 5, boste aktivirali dodatno igro s čarovnicami, ki vključuje brezplačna vrtenja in množitelj dobitkov. Vaš cilj je pravilno izbrati eno od treh čarovnic in ji pomagati skuhati močan čarovniški napoj. V tej igri lahko dobite tudi 20 brezplačnih vrtenj in 10-kratni množitelj dobitka. Neverjetno!

A to še ni vse. Vse svoje dobitke lahko večkrat podvojite s funkcijo Gamble (Risk). Uganiti morate samo barvo skrite karte.

Izjemna grafika, glasba in bonusi na igralnem avtomatu Halloween Fortune.

Kako torej? Je ocena igralnega avtomata Halloween Fortune vzbudila vašo pozornost? Premagajte svoj strah pred temo in čarovništvom in se lotite tega igralnega avtomata v spletni igralnici. Vsekakor se splača poskusiti. Zahvaljujoč radodarni ponudbi bonusov boste zlahka premagali dolgčas, v žep pa lahko pospravite tudi nekaj lepih dobitkov.

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati z mitološko temo

Drugi igralni avtomati ponudnika Playtech