Legacy of the Wild

Legacy of the Wild


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playtech
Brezplačno igranje spletne igre Legacy of the Wild
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na Mr Green.
Na igralnem avtomatu Legacy of the Wild igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Playtech
Tema: Igralni avtomat s tematiko čarovnije in mitologije
Koluti: 5 kolutov, 4 vrstice
Dobitne vrstice: 40
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,06 %
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: koluti, ki se sesujejo, razširjeni simbol Wild, brezplačna vrtenja

Že nekaj časa nismo videli igralnega avtomata, kot je Legacy of the Wild. Ta zanimiv igralni avtomat podjetja Playtech nas je v spletnih igralnicah resnično očaral in prijetno presenetil. Celoten igralni avtomat je postavljen v svet znanstvene fantastike, v katerem se boste srečali z mladim alkimistom, vladarjem pekla, njegovo seksi pomočnico in nekaterimi drugimi liki. Vse se vrti okrog čarovnije, trikov in čarovništva. In še bonusi!

Igralni avtomat Legacy of the Wild sestavlja 5 kolutov, 4 vrstice in 40 fiksnih dobitnih vrstic. Posamezni simboli na kolutih se ne vrtijo, ampak se sestavljajo, zaradi česar je igra še bolj zanimiva. Kot običajno dobitne kombinacije veljajo samo od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu na levi ter se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če pa vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Plaz bonusov na igralnem avtomatu Legacy of the Wild

Struktura bonusov igralnega avtomata Legacy of the Wild je neverjetna. Kmalu vam bomo pojasnili, zakaj. Prvič, spomnimo se simbola Wild, ki tradicionalno nadomesti manjkajoče simbole v dobitni kombinaciji. No, tukaj vključuje še dodatno funkcijo, o kateri boste več prebrali v nadaljevanju.

Izjemen prikaz zabave, pa tudi radodarnih dobitkov, ki jih ponujata dve dodatni funkciji. Prva so tako imenovani koluti, ki se sesujejo. Simboli, ki so del dobitne kombinacije, eksplodirajo, na njihova mesta pa pridejo simboli iz zgornjih vrstic, ki nato vodijo do drugih dobitnih kombinacij. Tako lahko nadaljujete zelo dolgo.

Druga posebna lastnost je Wave-O-Meter, ki ga boste našli v levem delu igralnega avtomata. Beleži naslednja dobitna vrtenja in počasi na njem splezate višje. Vsebuje 10 žogic, od katerih prve štiri niso oštevilčene, tiste od pete do desete pa so. Številka določa število brezplačnih vrtenj. Ko dosežete peto žogico (ki jo dobite po petih zaporednih dobitkih), boste dobili osem brezplačnih vrtenj. Če nadaljujete z dobitnimi kombinaciji in dosežete deseto žogico, dobite do 50 brezplačnih vrtenj. Mi smo med igranjem prišli do osme stopnje in dobili 20 brezplačnih vrtenj. Nas lahko premagate?

Vrnimo se na prej omenjeni simbol Wild. Poleg vloge jokerja se lahko razširi na druga mesta na kolutu. Za eno, dve, tri ali do štiri povezana mesta. Število širitev določa stopnja na Wave-O-Metru. Primer: Ste na stopnji štiri (imate štiri zaporedne dobitke) in na kolutih dobite simbol Wild. V tem primeru se bo razširil na polje na levi, dol, desno in gor, da dobite 5 simbolov Wild. Odlično, kajne?

Igro Legacy of the Wild boste hoteli kar naprej igrati

Spletni igralni avtomat Legacy of the Wild je za nas igra, dragulj, v katerega smo se takoj zaljubili. Všeč so nam bili briljantna tema, grafike in animacije, da čarobnih dodatnih funkcij sploh ne omenjamo. Za razliko od drugih igralnih avtomatov podjetja Playtech se vam ni treba zanašati samo na simbola Wild in Scatter, ampak so vam na voljo tudi drugi, morda boljši načini za pridobivanje privlačnih nagrad. Pohvala avtorjem igralnega avtomata Legacy of the Wild. Priporočamo!

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati z mitološko temo

Drugi igralni avtomati ponudnika Playtech