Desert Treasure

Desert Treasure


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playtech
Na igralnem avtomatu Desert Treasure igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 20 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 97 %
Najmanjši znesek stave €0.01
Največji znesek stave €5
Igralne funkcije Free spins, nadomestni simboli Wild, simbol Scatter, 3-kratni množitelj Wild, bonus s klikom

Igralnih avtomatov s temo puščave je že veliko. To pomeni, da se mora Desert Treasure že od vsega začetka zelo truditi za pozornost igralcev, poleg tega pa nas ni prepričal, da ima kaj veliko ponuditi. Toda začnimo na začetku.

Če vas navdušuje zgodba o Lawrenceu Arabskem, bo igralni avtomat Desert Treasure ravno po vašem okusu. Sami pa moramo priznati, da je po našem mnenju dandanes že tako ali tako preveč »peščenih« tem. Igro so zasnovali pri ponudniku Playtech, katerega portfelj že vključuje več kot dovolj iger s podobno temo.

Igralni avtomat iz starih časov

Desert Treasure je spletni igralni avtomat s petimi koluti in 20 zmagovalnimi vrsticami. Od njegove predstavitve na trgu je preteklo že kar nekaj let in njegova vizualna podoba deluje zastarelo. Grafični elementi so sicer raznoliki, vendar je jasno, da so najboljša leta tega igralnega avtomata že minila, pa tudi zvočna plat je sila skromna. O glasbi ni ne duha ne sluha.

Tema slik na kolutih je puščavska pustolovščina, ki jo izberete na začetku igre. Simboli v spodnjih vrstah so različni primerki iz egipčanskega živalskega sveta, simboli v zgornjih vrstah pa na primer vključujejo oazo, kamelo in enookega trgovca.

Klasični posebni bonusi

Poleg standardnih bonusov prinaša igra tudi posebne bonuse. Klasični bonus Wild predstavlja kraljevska kobra, ki lahko nadomesti kateri koli drug simbol v zmagovalni vrstici (razen simbola Scatter in bonusa). Če sta v določeni vrstici dva ta simbola ali več, igralec poleg dobitka pobere še velikodušni bonus.

Simbol Scatter nastopa kot črnolasa princesa. Dobitki Scatter so pomnoženi na podlagi skupne stave in se prištejejo dobitkom iz vrstic. Če so na določenem zaslonu hkrati trije simboli Scatter ali več, ima igralec zagotovljenih dodatnih 10 brezplačnih vrtljajev Free spins. Poleg bonusa je posamezni dobitek, ki ga osvojite pri brezplačnih vrtljajih Free spins, pomnožen s tri.

Prava posebnost je tudi tako imenovani Bonus. Simbol je prikazan z zemljevidom, in če imate na kolutih v kateri koli aktivni zmagovalni vrstici od tri do pet teh simbolov, se začne bonusni krog igre. Nato vam puščavski trgovec ponudi možnost izbire med več zakladi in od vas samih je odvisno, katere zaklade in s kakšno vrednostjo boste izbrali.

Ocena igralnega avtomata Desert Treasure

No, to je to. Preveč? Premalo? Po našem mnenju prej slednje. Toda če potrebujete hitro in preprosto razvedrilo, boste morda zadovoljni. Igralni avtomat Desert Treasure lahko priporočamo tistim, ki jih ne zanimajo zapletene igre, ampak iščejo hitro in preprosto igro. Če ste ljubitelj puščavskih tem, bo ta igralni avtomat za vas bržkone prava izbira. Vsi drugi pa bomo verjetno raje igrali kaj drugega.

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati s puščavsko temo

Drugi igralni avtomati ponudnika Playtech