Kong

Kong


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playtech
Na igralnem avtomatu Kong igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Vrsta igre video igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 20 stavnih vrstic
Zmagovalno razmerje 95,5 %
Najmanjši znesek stave 0.01 €
Največji znesek stave 5 €
Druge lastnosti igre brezplačni vrtljaji, nadomestne karte, samodejno igranje, bonusne mini igre

King Kong je prav gotovo eden najbolj kultnih likov v zgodovini filmografije. Zgodba o orjaški opici, ki jo iz njenega naravnega okolja prepeljejo v New York, z veličastnim zaključnim prizorom spopada na vrhu stolpnice Empire State Building, zagotovo ni znana le ljubiteljem tega filma.

Kong: The 8th Wonder Of The World

Igralni avtomat Kong: The 8th Wonder Of The World je navdihnjen s filmom Petra Jacksona iz leta 2005. Pravzaprav uporablja najboljše dele iz tega filma. V družbi Playtech so se kar najbolj potrudili in ustvarili spletni igralni avtomat, ki ponuja odlično vzdušje, saj vas skupaj z glavnimi liki iz filma popelje nazaj v trideseta leta 20. stoletja. Tukaj je še posebej treba omeniti slogovno dovršeno in temeljito delo na grafiki in zvoku.

Prvorazredna vizualna podoba

V osnovi gre za klasični petkolutni igralni avtomat z 20 zmagovalnimi vrsticami. Igra se začne v džungli (filmska zgodba je predstavljena v odlični uvodni špici), pozornost pa vam bo takoj pritegnil veličasten zvok. Kot pri vseh igralnih avtomatih družbe Playtech, ki temeljijo na filmih, tudi Kong uporablja izvirni zvok iz filma, kar igralnemu zvoku daje potreben pridih epičnosti in bistveno prispeva k splošno pozitivnemu čustvenemu odzivu na igro.

Na zaslonu boste videli nekaj vrst simbolov. Med običajnimi so desetica (10), fant (J), kraljica (Q), kralj (K) in as (A), močnejši simboli pa prikazujejo protagoniste filma. Omenimo naj še, da imamo le eno negativno pripombo glede vizualne podobe in nanaša se prav na slednje simbole. Ločljivost slik igralcev je z razdelitvijo slikovnih pik v tolikšni meri zmanjšana, da kazi sicer odlično vizualno podobo igre. Na srečo pa je to le majcen madež na sicer res imenitni igri. Simbol Wild prikazuje razkačenega Konga, simbol Scatter pa predstavlja logotip igre.

Dva igralna načina

Kong: The 8th Wonder Of The World je dejansko sestavljena iz dveh iger. Pri igranju se boste srečali z obema, prvi je tako imenovani način Jungle (Jungle Mode), drugi pa način Big City (Big City Mode). Vsak način ima lastno vizualno podobo in nekoliko različne bonuse, igralna miza z dobitki pa ostaja enaka.

V načinu Jungle vsak vrtljaj s tremi in več simboli spremlja funkcija »Wild Jungle respins«, ki igralca nagrajuje s tremi brezplačnimi vrtljaji. Če pa na kolutih dobite nadomestno karto, bo ta na kolutih ostala med trajanjem brezplačnih vrtljajev. Če na kolutih osvojite dobitek Scatter za tri simbole Scatter ali več, boste imeli možnost pridobitve bonusa Otok lobanj (Skull Island Bonus). Prikazal se bo zemljevid otoka, vaša naloga pa bo, da najdete tri simbole istih živali. Zmagali boste tudi, če namesto njih najdete Konga.

Ko pridete do Otoka lobanj (Skull Island), je način Jungle dokončan in ko se mini igra konča, lahko preidete na način Big City. Ta način ima lastno grafiko, kar pomeni, da boste v bistvu igrali drugačno igro. Kljub temu pravila igre ostajajo enaka. Trije simboli Wild ali več zagotavljajo dodatne vrtljaje Wild Kong Respins. Znova boste dobili tri brezplačne vrtljaje, vendar z drugačnimi bonusi.

Če dobite tri simbole Scatter, boste dobili priložnost igrati drugačno mini igro. Tokrat boste nastopali kot Kong, ki se bori na vrhu stolpnice, pri čemer je cilj igre zadeti vsaj enega od treh letal, ki vas napadajo. Za vsako zadeto letalo boste pridobili denarni bonus. Ko dokončate to mini igro, boste znova prešli v igralni način Jungle.

Povzetek igre Kong: The 8th Wonder Of The World

Družba Playtech je že pokazala, da zna narediti izredno kakovostne igralne avtomate. Kong je res zadetek v črno, saj je igra sama po sebi še vedno zanimiva, kljub temu da je od začetka predvajanja filma minilo kar nekaj časa. Če ste se torej že naveličali preprostih igralnih avtomatov, kot so Cat Queen in druge puščavske različice, in želite nekaj drugačnega in zanimivega, poskusite z igro Kong. Ne bo vam žal.

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Videoigralni avtomati s filmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Playtech