Vikings Go To Hell

Vikings Go To Hell


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Yggdrasil
Na igralnem avtomatu Vikings Go To Hell igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Yggdrasil
Tema: Pustolovski igralni avtomat, ki temelji na norveški mitologiji
Datum izdaje: 24. 5. 2018
Koluti: 5 kolutov, 4 vrstice
Dobitne vrstice: 25
Teoretični donos za igralca (RTP): 96,1 %
Spremenljivost: visoka
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: Ponovni zavrtljaji, brezplačni zavrtljaji, simbol Wild, lepljivi simbol Wild, simbol Scatter, samodejno igranje

Vikingi so se v svetovno zgodovino zapisali kot uspešni osvajalci in močan narod. O teh prednikih današnjih prebivalcev Skandinavije je bilo napisanega že veliko , posnetih pa je bilo tudi nekaj filmov in televizijskih serij. Preizkusili smo tudi druge igralne avtomate s to temo, morda se spomnite naših nasvetov, kako igrati spletne igralne avtomate Vikings ali Asgardian Stones. Danes širimo zbirko vikinških izkušenj z igralnim avtomatom Vikings Go To Hell, ki so ga ustvarili razvijalci pri proizvajalcu Yggdrasil.

Spletni igralni avtomat Vikings Go To Hell ima 5 kolutov, 4 vrstice in 25 dobitnih vrstic. Na kolutih se vrti 8 običajnih simbolov in trije posebni. Polovica običajnih simbolov vsebuje simbole vikinškega orožja in ti vam prinašajo nižje dobitke, medtem ko preostali štirje simboli vsebujejo Vikinge, prinašajo pa vam višje dobitke. Dobitne kombinacije veljajo le od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu na levi.

Kaj ponuja trio posebnih simbolov?

Pri igralnih avtomatih Yggdrasil smo se že navadili, da nas običajno čaka veliko bonusov in posebnih funkcij. In že zdaj vam lahko povemo, da spletni igralni avtomat Vikings Go To Hell ne bo nobena izjema. Prvi od treh posebnih simbolov je tradicionalno simbol Wild, ki nadomesti vse druge simbole razen simbola Scatter.

Simbol Scatter je drugi posebni simbol v tej igri. Imenovan je "FREE SPIN", odlikuje pa ga srhljiva podoba Luciferja. Če ta simbol pristane na vsaj treh kolutih, prejmete brezplačne zavrtljaje v skladu z naslednjo tabelo:

  • 7 brezplačnih zavrtljajev prejmete za simbole Scatter na 3 kolutih
  • 12 brezplačnih zavrtljajev prejmete za simbole Scatter na 4 kolutih
  • 16 brezplačnih zavrtljajev prejmete za simbole Scatter na 5 kolutih

Tretji in zadnji posebni simbol tega igralnega avtomata je skrinja z zakladom. Pojavi se le na zadnjem petem kolutu in naključno podeli nagrade "Epic Tablet" ali "Good Tablet". Kakšne nagrade lahko pričakujete?

Za Epic Tablet boste prejeli eno od naslednjih nagrad:

  • 12/16 brezplačnih zavrtljajev.
  • 30 točk za povečanje jeze za enega Vikinga
  • Denarna nagrada od 600 do 1.200 kovancev

Za Good Tablet boste prejeli eno od naslednjih nagrad:

  • 7 brezplačnih zavrtljajev
  • 30 točk za povečanje jeze za enega Vikinga
  • Denarna nagrada v višini 150 - 300 kovancev

Vikingi proti demonom

Pomemben del igralnega avtomata Vikings Go To Hell predstavljajo bitke med Vikingi in demoni. Če na kolutih odkrijete 2 simbola Scatter, samodejno prejmete brezplačen zavrtljaj, pri čemer vsi simboli Wild postanejo lepljivi, poleg tega pa se demon bori z vsakim simbolom Vikinga, ki se pojavi na kolutih. Vsakič, ko Viking zmaga v tem dvoboju zmaga Viking, se spremeni v simbol Wild, njegovi zbirki jeze pa se doda ena točka. Kot smo že omenili, si lahko te točke prislužite tudi s skrinjo z zakladi. Posamezni kazalniki vikinške jeze so na levi strani kolutov, in ko zberete 100 točk, vas čaka 7 brezplačnih zavrtljajev Berserk, med katerimi Viking zmaga v vseh bitkah z demoni. Poleg tega se v tem načinu brezplačnih zavrtljajev borite tudi z Gospodarjem verig, ki vas, če ga zadenete trikrat, premakne na naslednjo raven brezplačnih zavrtljajev, kjer vas čaka še 7 brezplačnih zavrtljajev z dodatnimi ugodnostmi in bitkami proti Luciferju. Bodo Vikingi zmagali v teh težkih bitkah?

Preizkusite igralni avtomat Vikings Go To Hell v igralnici

To je pravi igralni avtomat s posebnimi funkcijami. Ne gre več le za vrtenje kolutov, temveč za interaktivno dobitno igro. Spletni igralni avtomat Vikings Go To Hell nas je dolgo časa navduševal z različnimi bonusi, a smo se čez nekaj časa vsega že navadili. Na voljo je več iger z brezplačnimi zavrtljaji, slednji pa nastopajo precej pogosto, kar je izjemno. Vseeno pa vam priporočamo, da ta igralni avtomat za začetek igrate brezplačno. Igro lahko nato najdete v izboru iger spletne igralnice Mr Green.

Igralniške igre ponudnika Yggdrasil najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati z mitološko temo

Drugi igralni avtomati ponudnika Yggdrasil