Gates of Olympus

Gates of Olympus


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Pragmatic Play
Avtor: Pragmatic Play
Tema: grška mitologija, nekonvencionalni alternativni igralni avtomat
Datum izdaje: februar 2021
Koluti: 6 kolutov, 5 vrstic
Dobitne vrstice: ni dobitnih vrstic, najmanj 8 simbolov kjer koli na kolutih
Teoretični donos za igralca (RTP): 96,50 %
Spremenljivost: 5/5 (visoka)
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: kaskadni sistem, simboli Scatter, brezplačni vrtljaji, nakup brezplačnih vrtljajev, množitelji dobitka, samodejno igranje, način turbo

Za vrati Olimpa

Izdelovalci igralnih avtomatov vsake toliko časa ustvarijo naslove, ki takoj pridobijo svetovno prepoznavnost. Ponudnik Pragmatic Play jih ima kar nekaj, vključno z igro Sweet Bonanza. Sedaj pa je tu še ena. V igralnem avtomatu Gates of Olympus potrkajte na vrata grških bogov, kjer se skrivajo osupljivi dobitki.

Čeprav smo v preteklosti že videli veliko igralnih avtomatov s starogrško tematiko, nas je igralni avtomat Gates of Olympus prijetno presenetil. Je inovativen, zanimiv, svež in dinamičen. Grafična podoba je nebeška, igra se odvija na veličastni gori Olimp, zračnem domu Zevsa, boga vseh bogov. Zvoki in glasba so privlačni, včasih pomirjujoči, drugič vznemirljivi. To je popolna kombinacija za igralni avtomat s starogrško tematiko.

Spletni igralni avtomat Gates of Olympus je nekonvencionalen igralni avtomat. Razlog ni v 6 kolutih in 5 vrsticah. Tudi ne v delovanju s kaskadnim sistemom, kar pomeni, da se simboli ne vrtijo na kolutih, temveč padajo. Razlog so dobitne vrstice. Pozabite na klasične avtomate. Če želite zmagati, morate zadeti najmanj 8 enakih simbolov, ne glede na njihov položaj. Po zmagovalnem vrtljaju zmagovalni simboli izginejo z igralnega avtomata in na njihovo mesto pridejo novi. Tako lahko osvojite več dobitkov zaporedoma.

Bonusi in posebne funkcije igre Gates of Olympus

Ključ za vstop skozi vrata Olimpa je simbol Scatter. To je sam Zevs. Če se pojavi najmanj štirikrat, se aktivira do 15 brezplačnih vrtljajev. Če tega ne morete storiti, vam priporočamo, da aktivirate posebno funkcijo Ante bet. Če stavo zvišate za 25 %, se možnost, da boste videli simbole Scatter, poveča za 50 %. Precej kul dogovor, kajne?

Če po tem niste imeli takšne sreče in niste odkrili potrebnega števila simbolov Scatter, obstaja še en način za pridobitev brezplačnih vrtljajev. Tako kot pri Caribbean Anne jih tudi tukaj preprosto kupite. Strošek je 100-kratnik vaše stave, vendar lahko razliko zlahka nadoknadite med brezplačnimi vrtljaji. Vendar pa moramo poudariti, da ta funkcija morda ne bo na voljo v nekaterih državah, v katerih bonusov zaradi zakonodajnih razlogov ni mogoče kupiti.

Druga zanimiva funkcija je množitelj, ki se pojavi tako v osnovni igri kot v igrah s prostimi vrtljaji. Množitelji prinašajo okrogle dragulje različnih barv. Njihove vrednosti znašajo od x2 do x500. Če se med zmagovalnim vrtljajem na plošči pojavi simbol množitelja, se temu simbolu ali več simbolom doda skupni množitelj in nato skupno število pomnoži dobitek.

Začnite z brezplačnim igranjem na igralnem avtomatu Gates of Olympus

Grška mitologija in njeni bogovi so močno vplivali na številne vidike sodobne kulture. Najdemo jih v filmih, literaturi, umetnosti in celo v spletnih igralnih avtomatih. Brezplačno lahko preizkusite tudi igro Gates of Olympus. In če se seznanite z njo, poskusite srečo za pravi denar v spletnem casinoju. Prepričani smo, da boste sčasoma pridobili naklonjenost grških bogov.

Igralni avtomati z mitološko temo

Drugi igralni avtomati ponudnika Pragmatic Play