Khepri

Khepri


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Leander Games
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 16:9 (širokozaslonsko)
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 243 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 94,95 %
Najmanjši znesek stave 0,30 €
Največji znesek stave 150 €
Igralne funkcije brezplačni vrtljaji Free spins, nadomestni simboli Wild, simbol Scatter, pomnoževalec Wild

Starodavni Egipt je pri ljudeh vzbujal izjemno zanimanje že od starodavnih časov. Če sodimo po številu video igralnih avtomatov s temo Egipta, vzbuja izjemno zanimanje tudi pri igralcih. Navsezadnje so svoje igre v to obdobje postavili številni ponudniki igralnih avtomatov. Tudi Leander je sledil tej usmeritvi in se v stare čase podal s svojim najnovejšim igralnim avtomatom: Khepri – The Eternal God.

Odkrito rečeno, od te igre ne pričakujte preveč, še zlasti kar zadeva grafiko. Ta je preprosta, vendar ne ravno slaba. Če niste ljubitelj Egipta, piramid in hieroglifov, vas ta igra ne bo pretirano zanimala.

Na srečo pa je igra sama precej boljša. Khepri je petkolutni igralni avtomat s 243 možnimi zmagovalnimi kombinacijami. S tem je odprtih precej poti do zmage, k temu pa prispevajo tudi posebne funkcije.

Glavna privlačnost igre je »tavajoči simbol Wild«, ki je v igri prikazan z egipčanskim svetim hroščem skarabejem. Ta funkcija se sproži vsakič, ko se skarabej ustavi na zaslonu. V naslednjem krogu igre se simbol Wild naključno premesti in zagotovi brezplačne vrtljaje. Tako lahko brezplačno vrtite, dokler skarabej ne odleti z zaslona.

Pri tem je krasno to, da se dobitki pomnožijo, če se skarabej najmanj dvakrat pojavi na istem mestu. Ta pomnoževalec vpliva na vse dobitke v določenem krogu igre.

Ta funkcija sicer ne nudi veliko, vendar pa je ne srečamo pogosto, zato vam bo ta igralni avtomat nedvomno v zabavo vsaj nekaj časa. Priporočamo pa vam, da izključite glasbo v igri, saj je izredno monotona in vam počasi res lahko začne iti na živce.

V celoti gledano, moramo Khepri oceniti kot povprečen igralni avtomat, vendar je nanj lahko igrati, njegovih glavnih funkcij pa se ni težko naučiti.

Igralni avtomati s puščavsko temo

Drugi igralni avtomati ponudnika Leander Games