Starburst

Starburst


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti pet kolutov, tri vrste, 10 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 96,1 %
Najmanjši znesek stave 0,10 €
Največji znesek stave 100 €
Igralne funkcije Brezplačni vrtljaji, nadomestni simboli Wild, multiplikatorji

Poskusite vprašati igralce na igralnih avtomatih o njihovih najljubših igralnih avtomatih. Videli boste, da jih bo precej odgovorilo, da je to Starburst. Zakaj je temu tako? Kaj dela ta igralni avtomat, ki ga je razvilo podjetje Net Entertainment, in je poimenovan po priljubljenih sladkarijah tako edinstvenega?

Zabaven in sodoben spletni igralni avtomat

Starburst je videti kot klasični petkolutni igralni avtomat z 10 izbirnimi zmagovalnimi vrsticami. Toda prvi vtisi vas lahko zavedejo. Za preprostimi principi igre se skriva veliko zabave. Pri Starbustu se zmagovalne vrstice štejejo od leve proti desni in tudi od desne proti levi. Poleg tega potrebujete le 3 zmagovalne simbole na katerih koli treh zaporednih kolutih. In tukaj bi se morali ustaviti celo tisti, ki so najbolj skeptični glede igre. Takšna radodarnost je dejansko precej redka. Starbust vas bo očaral tudi zahvaljujoč svoji vizualni podobi. Prepreden je z lesketajočimi biseri, palicami in srečnimi številkami. Ko enkrat začnete igrati, boste težko odnehali.

Radodaren simbol Wild

Češnja na torti pa je zagotovo simbol Wild. Pri Starburstu je prikazan z zvezdo in osnovnimi funkcijami, kot je standarden simbol Wild, ki lahko nadomesti kateri koli drug simbol v zmagovalni vrstici na kolutih. VENDAR pa v tem igralnem avtomatu obstaja preobrat.

Ko se pojavi simbol Wild, se razširi, da obsega celoten kolut, s čimer vam da dodatne možnosti za dobitek in seveda za višje multiplikatorje v drugih vrsticah. Toda to še ni vse. Ko dobite simbol Wild, v osnovi dobite tudi brezplačen vrtljaj. Kolut, na katerem ste zadeli simbol Wild, je zaklenjen, preostali štirje koluti pa se ponovno zavrtijo. To pomeni, da imate še eno priložnost za dobitek. Vendar pa obstaja trik. V tem posebnem vrtljaju bo igralni avtomat izplačal le dobitek, izračunan na osnovi najboljše zmagovalne vrstice. Po drugi strani pa boste dobili izplačilo iz dane vrstice v obeh smereh, kar pomeni, da boste dobili 2-krat več kot bi dobili drugje.

Igrajte na igralnem avtomatu Starburst brezplačno

Mogoče se vam zdi ocena preveč pozitivna, vendar, kar se tiče Starbursta, res ni razlogov za pritožbe. Preizkusite ga sami in videli boste, kaj mislimo. Igrajte na igralnem avtomatu Starburst brezplačno in odkrijte lepoto njegove enostavne zasnove ter čiste zabave.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt