Lucky Lady’s Charm Deluxe

Lucky Lady’s Charm Deluxe


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Novomatic
Brezplačno igranje spletne igre Lucky Lady’s Charm Deluxe
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na .
Vrsta igralnega avtomata videoigralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 10 stavnih vrstic
Zmagovalno razmerje 97%
Najmanjši znesek stave 0,40€
Največji znesek stave 100€
Nadomestni simbol Wild sličica Lucky Lady, ki je prikazana na vseh poljih in ki je dvakratni množitelj dobitkov
Pomnoževanje dobitkov klasična igra na srečo s stavami na rdečo ali črno barvo

Lucky Lady’s Charm Deluxe ponudnika Novomatic

Lucky Lady's Charm Deluxe je videoigralni avtomat ponudnika Novomatic. V njem se skrivajo splošno znani talismani z vsega sveta. Tako kot drugi igralni avtomati podjetja Novomatic se od drugih igralnih avtomatov loči predvsem po denarnem znesku, ki ga je mogoče osvojiti, in brezplačnih vrtljajih v bonusni igri. Če ste vraževerni in rojeni pod srečno zvezdo, vam bo igralni avtomat Lucky Lady’s Charm Deluxe pisan na kožo.

Spletni igralni avtomat Lucky Lady's Charm Deluxe ima 5 kolutov in 10 zmagovalnih vrstic. Prvotna različica Lucky Lady’s Charm ponudnika Novomatic je bila velika uspešnica in je postala kultna igra v spletnih in klasičnih igralnicah po vsem svetu. Pri Novomaticu so se zato odločili izboljšati grafiko ter dodati zmagovalno vrstico in tako je nastala različica Deluxe. Ti igralni avtomati so preprostejši od vsakega drugega igralnega avtomata, na katerem ste kdaj igrali. Bonusna sličica je vedeževalka s kristalno kroglo, ki sproži bonusno igro, če vam uspe zadeti tri take sličice.

Zmagovalne kombinacije

Poleg bonusne igre imate prav tako možnost osvojiti največjo nagrado tako, da zadenete pet sličic Lucky Lady v posamezni zmagovalni vrstici. Izkupiček pri tej kombinaciji je največ 900-kratnik stave. Pet sličic kristalne krogle vam prinese 500-kratnik stave.

Bonusna igra na igralnem avtomatu Lucky Lady’s Charm Deluxe

Bonusna igra na igralnem avtomatu Lucky Lady’s Charm Deluxe vam prinese najmanj 15 brezplačnih vrtljajev, izplačilo pa je trikratnik vaše stave. Sproži se, če zadenete tri ali več sličic kristalne krogle, kar prav tako prinese zmago. Če pri brezplačnih vrtljajih zadenete katerih koli 5 simbolov v posamezni vrstici, boste pravi srečnež. Na primer: pet sličic Lucky Lady v eni vrstici pri bonusni igri prinaša izjemen dobitek v višini največ 2.700-kratnika stave.

Poleg tega si boste na igralnem avtomatu Lucky Lady’s Charm Deluxe pridobili 15 dodatnih brezplačnih vrtljajev, če pri brezplačnih vrtljajih dobite še 3 simbole »scatter« (kristalna krogla). Po tem dobitku lahko na tem igralnem avtomatu igrate približno eno uro skoraj brezplačno in pri tem še vedno zmagujete. Na voljo je največ 100 brezplačnih vrtljajev.

Ocena igralnega avtomata Lucky Lady’s Charm Deluxe

Lucky Lady’s Charm Deluxe je vznemirljiv spletni igralni avtomat z zgodovino, toda pozor! Za velike dobitke je potrebna potrpežljivost. Včasih je potrebnih več kot 200 vrtljajev, da si pridobite brezplačne bonusne vrtljaje. Pri igralnih avtomatih je predvsem treba imeti srečo, in če mislite, da je sreča na vaši strani, preskusite igralni avtomat Lucky Lady’s Charm Deluxe in osvojite čudovite bonusne nagrade.

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Novomatic