Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Novomatic
Brezplačno igranje spletne igre Sizzling Hot Deluxe
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na .
Avtor: Novomatic
Tema: Retro igralni avtomat
Datum izdaje: 2010
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 5
Teoretični donos za igralca (RTP): 95,66%
Spremenljivost: Nizka/srednja
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol scatter

Razvijalci spletni igralnih avtomatov pri razvijanju retro ali klasičnih igralnih avtomatov običajno poudarijo nostalgijo. Starejši igralci se bodo med igro spomnili starih časov, časov, ko ni bilo interneta, in se bodo zato morda pri igri, kot je ta, zadržali dlje. Priznamo: čeprav dobro poznamo legendarni igralni avtomat Sizzling Hot, so se ob igranju njegove različice Deluxe in začetku pisanja te ocene v nas prebudili spomini.

Brenkanje po vaši nostalgični struni

Brenkalo se bo, če vam je to všeč ali ne. Nostalgija je baraba in mi smo postali njena žrtev. Sizzling Hot Deluxe je vzorčen primer tradicionalnega igralnega avtomata. Podjetje Novomatic, ki ga je ustvarilo, je zelo dobro vedelo, kaj počne in na katere gumbe povprečnega igralca mora pritisniti, da bi ta pri tem precej primitivnem avtomatu preživel res veliko časa.

Celo njegova vizualna podoba priča o njegovih začetkih brez internetne povezave. Enostavna grafika, nekaj barv in zvokov, podobnih tistim iz začetka 90. let, vas bo hitro povleklo v igro. In če se še spomnite, kako ste vrgli prvi kovanec v tisto čarobno utripajočo škatlo v kotu lokala ali zadeli nekaj drobiža za še eno pivo, ne boste šli več stran. To so bili naši začetki iger na srečo.

Elementi sodobnih avtomatov in zelo malo bonusov

Za razliko od starih iger se igra Sizzling Hot ponaša z nekaj dodatnimi sodobnejšimi funkcijami. Vključuje 5 kolutov, 3 vrstice in 5 fiksnih dobitnih vrstic. Dobitek vam prineseta 2 simbola (samo v enem primeru) in do 5 povezanih simbolov, pri čemer se mora dobitna kombinacija začeti na prvem kolutu proti levi.

Škoda je, da so bonusi tako skromni. Oziroma bonus, ker je dejansko samo en – simbol Scatter. Razlika med njim in drugimi simboli pa je v tem, da izplača dobitek glede na tabelo dobitkov, tudi če simboli niso povezani drug z drugim v dobitni vrstici. Povedano preprosto: če se zvezda, Scatter, trikrat prikaže kjerkoli na kolutih, je dobitek vaš. Ta značilnost nam ni bila najbolj všeč, čeprav vemo, da retro mora biti retro.

Igro Sizzling Hot Deluxe se splača preizkusiti

Vsekakor vam priporočamo, da igro Sizzling Hot Deluxe preizkusite vsaj brezplačno. Včasih je zelo dobro in skoraj nujno videti, kako je bilo igranje videti nekoč. Ne samo da boste zaradi tega cenili današnjo raznolikost avtomatov, temveč vam bo všeč tudi že omenjena nostalgija. Navsezadnje je Sizzling Hot podjetja Novomatic resnično legendaren avtomat, ki je navdihnil številne druge podobne igre.

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Novomatic