King of Slots

King of Slots


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Na igralnem avtomatu King of Slots igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite
Avtor: NetEnt
Tema: Klasični igralni avtomat
Datum izdaje: 2015
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 25
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,96%
Spremenljivost: nizka
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, brezplačna vrtenja (Free Spins), samodejno igranje, simboli Sticky, ponovna vrtenja

Vrtenje kolutov pri klasičnih spletnih igralnih avtomatih ni vedno monotono in dolgočasno. V to smo prepričani pri igralnem avtomatu King of Slots, katerega vam bomo predstavili v naslednjih nekaj vrsticah. To zanimivo igro so ustvarili pri NetEnt in moramo reči, da smo na njo postali pozorni zaradi vzdušja na prvi pogled.

Igralni avtomat sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 25 fiksnih dobitnih vrstic. Med igranjem vas neprestano spremlja nasmejan kralj z žezlom v rokah, ki je prav tako gospodar tega avtomata. Na kolutih je 11 simbolov, ki jih sestavljajo kartični simboli (10, J, Q, K, A), simboli sadja (češnja, limona, lubenica), vse to pa dopolnjuje simbol najvišje vrednosti (kraljeva krona) in dva posebna bonus simbola. Seveda lahko spletni igralni avtomat King of Slots igrate tudi na mobilni napravi, prav tako pa je omogočena priljubljena funkcija samodejnega igranja.

Funkcija Sticky Win vas bo navdušila

V uvodu smo omenili, da King of Slots ni klasičen spletni igralni avtomat. Njegova posebnost je funkcija Sticky Win, ki se sproži ob dobitni kombinaciji oz. ko se na zaslonu prikažejo vsaj 3 simboli Scatter. V tem primeru simboli, ki tvorijo dobitno kombinacijo, ostanejo na igralnem polju in koluti se ponovno zavrtijo. Ta funkcija vam omogoča ponovno vrtenje, kjer se koluti vrtijo brezplačno, dokler povečujete ali ustvarjate več dobitnih kombinacij. Simboli Sticky so na voljo v kombinaciji s simboli Wild in Scatter, zaradi česar je igralni avtomat King of Slot resnično privlačen. Tako kot pri večini drugih igralnih avtomatih, je simbol Wild zamenjava za vse manjkajoče simbole pri dobitni kombinaciji, razen za simbol Scatter. Ta drugi posebni simbol Scatter je tisti simbol, ki vas lahko zelo lepo nagradi z različnim številom brezplačnih vrtenj. Če se simbol Scatter pojavi kjerkoli na petih položajih, dobite 10 brezplačnih vrtenj (Free Spins). Seveda pa vam večje število teh simbolov na kolutih prinese več brezplačnih vrtenj. Največje število brezplačnih vrtenj je 30, to število pa je dodeljeni že pri 9 simbolih Scatter. Da bi bile stvari še boljše, lahko dodatna brezplačna vrtenja dobite v bonus igri z brezplačnimi vrtenji, kjer je vsak dobitek v bonus igri pomnožen z x3.

Vratolomen igralni avtomat King of Slots si zasluži vašo pozornost

Če ste se prebili do sem, upamo, da vas spletna igra King of Slots zanima tako kot nas. Funkcija simbolov Sticky je igri dodala popolnoma novo dimenzijo, prav tako pa vam bodo všeč čudovita brezplačna vrtenja po pojavu simbolov Scatter. Nam je ta avtomat bil všeč, kaj pa vi mislite o njem?

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

bet-at-home Začetni bonus: 1000 EUR Igrajte in osvojite
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Unibet Začetni bonus: 100 EUR Igrajte in osvojite

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt