Neon Staxx

Neon Staxx


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Avtor: NetEnt
Tema: Retro
Koluti: 5 kolutov, 4 vrstice
Dobitne vrstice: 40
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,9%
Spremenljivost: nizka/srednja
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: simbol Wild, simbol Scatter, brezplačni vrtljaji, funkcija SuperStaxx

Igra, prilagojena starejšim igralcem

Če sodite v starejšo generacijo navdušencev nad igralnimi avtomati (brez zamere), potem te igre nikakor ne smete prezreti. Neon Staxx je zasnovan za igralce, ki se radi vrnejo v preteklost, na primer v 80. leta.

Igra je del ponudbe podjetja NetEnt, podjetja, ki ga tukaj ni treba predstavljati, saj spada med vodilne globalne ponudnike na področju spletnega igralništva. Vstopite v futuristično mesto nebotičnikov, oblečenih v neonsko roza in modro. V mesto, kjer se gensko spremenjeni plenilci prosto potikajo naokoli – levi, tigri, orli in kače.

Ko smo prvič videli Neon Staxx, nas je spomnil na priljubljen igralni avtomat Starburst, za katerega ste zagotovo že slišali. Igra sestoji iz 40 dobitnih vrstic zahvaljujoč edinstveni postavitvi 5 kolutov in 4 vrstic. To logično vodi v številne načine za doseganje dobitka. Če niste več zadovoljni z običajnimi igralnimi avtomati 5 x 3, morate zagotovo preizkusiti Neon Staxx.

Vsi imamo radi bonuse

Igro Neon Staxx lepo dopolnjujejo zelo privlačni bonusi. Ti vključujejo simbol Wild, ki lahko nadomesti manjkajoče simbole v potencialno dobitnih kombinacijah. Poleg tega koluti vključujejo tudi simbol Scatter. Če se na vaših kolutih pojavi trikrat, boste nagrajeni z 10 brezplačnimi vrtljaji. Štirje simboli Scatter pomenijo 15, pet simbolov Scatter pa 20 brezplačnih vrtljajev. Če povemo pošteno, nam na ta način skoraj nikoli ni uspelo dobiti brezplačnih vrtljajev. Toda mogoče jih boste vi prejeli ogromno, kdo ve.

Neon Staxx ima še eno zanimivo funkcijo, ki vam omogoča povečanje dobitka, to je funkcija SuperStaxx. Ta edinstvena funkcija vam bo zagotovo pospešila utrip. Gre za sklop identičnih, vertikalno postavljenih simbolov, ki pokrivajo celoten kolut. Če jih zadenete po vrtenju, bodo vašemu računu dali dobrodošel zagon.

Med igranjem lahko aktivirate tudi vrstico, ki prikazuje vašo statistiko. V vrstici je prikazano število vrtljajev, trenutni teoretični donos za igralca in splošen uspeh vašega igranja. Na voljo je tudi možnost samodejnega (ponovnega) vrtenja kolutov.

Neon Staxx je na voljo tudi brezplačno

Neon Staxx nas ni dolgočasil, dejansko smo ugotovili, da gre za avtomat, ki smo ga iskali. Običajno se z veseljem vrnemo nekaj desetletij nazaj in se nostalgično spominjamo svojih začetkov ter prvega stika z igralnimi avtomati. Če ste enakega mnenja, menimo, da morate preizkusiti Neon Staxx. Nobene potrebe ni, da uporabite velike zneske, če tega ne želite, igrate lahko tudi samo za zabavo.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt