Claws vs Paws

Claws vs Paws


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playson
Avtor: Playson
Tema: Igralni avtomat z živalmi
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 20
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 95-97%
Mobilna različica:
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, brezplačna vrtenja, dodatne igre, množitelj dobitka

Psi ali mačke? Kaj imate raje? Naj imate raje ene ali druge, boste na spletnem igralnem avtomatu Claws vs Paws na strani mačke. Zakaj? Ker vam bo s svojo prefinjeno taktiko in sposobnostmi pomagala do zelo zanimivih dobitkov.

Za spletnim igralnim avtomatom Claws vs Paws stoji podjetje Playson. Sestavlja ga 5 kolutov, 3 vrstice in 20 fiksnih dobitnih vrstic. Kot v večini primerov zmagovalna kombinacija poteka od leve proti desni. Začeti se mora na prvem kolutu na levi in se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če pa vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Igra vsebuje ogromno bonusov

Spletni igralni avtomat Claws vs Paws ima več dodatnih funkcij, ki poskrbijo za zabavo in dobitke. Simbol Wild na položaju jokerja nadomešča manjkajoče simbole v dobitni kombinaciji. Malce bolj zapleten, vendar veliko bolj dobičkonosen je simbol Scatter. Pojavlja se na kolutih 1 in 3 (z leve). Na kolutu 5 se vrtijo tri vrste posebnih simbolov Scatter. Vsaka različica posebnega simbola Scatter zažene drugačno dodatno igro z brezplačnim vrtenjem.

Posebni simbol Scatter (mačka z denarjem) – brezplačna vrtenja Sliding Wild

Simboli Sliding Wild se vrtijo na kolutih. Trije takšni elementi so naključno dodeljeni kateremukoli položaju. Po vsakem vrtenju zdrsne en položaj nižje. Ima funkcijo jokerja, ki vodi do več dobitnih kombinacij. Takoj ko dobite vse tri simbole Sliding Wild v spodnji vrstici igralnega avtomata, se igra z brezplačnimi vrtenji konča.

Posebni simbol Scatter (mačka z biseri) – brezplačna vrtenja Progressive Multiplier

V tej dodatni igri se na kolutu 5 pojavita dva nova simbola – Dekoder in Alarm. Dekoder postopoma množi dobitke – x1, x2, x3, x4, x5. Ko se na zadnjem kolutu prikaže Alarm, vsi množitelji padejo na x 1. Dobite lahko največ 30 brezplačnih vrtenj, ki se končajo, ko na kolutih privrtite 3 simbole Alarm.

Posebni simbol Scatter (mačka z zlato pito) – brezplačna vrtenja Sticky Wild

V tej dodatni igri je na voljo 10 brezplačnih vrtenj. Mačka na kolute doda naključno število simbolov Sticky Wild. Ti skozi celotno igro ostanejo na svojem mestu in zamenjajo vse simbole, dokler jih ne odstrani pes čuvaj. »Sticky Wild« = »simbol Wild«

To pa še ni konec igre Claws vs Paws

Zvijač polna mačka zmore še veliko več. Zaljubili se boste v njene hekerske sposobnosti. Kadarkoli lahko poseže v vrtenje kolutov in ustvari dobitno kombinacijo – Big Win Hacking. Preprosto spremeni simbole, ki ste si jih privrteli, v dobitne. Če ste dobili dva simbola Scatter, tretji pa je končal tik nad zahtevanim položajem, ga bo mačka tja potisnila. Pridna! Poleg tega lahko kadarkoli sproži brezplačni dve, tri ali štiri brezplačna vrtenja.

Morda se vam bo zazdelo, da je tatinska mačka postala vaš hišni ljubljenček. A ne pustite se zavesti – koristen je lahko tudi pes. Podaril vam bo 3 brezplačna vrtenja. In to ne kakršnakoli. Ko se bodo koluti ustavili, bo pritisnil gumb, zaradi katerega bodo vsi simboli nizke vrednosti izginili s kolutov, na njihovo mesto pa bo padel nov simbol višje vrednosti. To nas je zelo presenetilo.

Med igranjem zbirate žetone, ki se lahko pojavijo kadar koli na katerem koli kolutu. Ko jih zberete dovolj in se simbol pokala v zgornjem levem kotu napolni, aktivirate igro z dodatnimi kolesi. Ponuja dve možnosti: izberete lahko kolo s trenutno stopnjo izplačil ali odklenete kolo z višjimi izplačili.

Spoznajte zvijač polno mačko v spletni igralnici

Na začetku se boste verjetno izgubljali med vsemi navedenimi bonusi. Tudi mi smo potrebovali nekaj časa, da smo vse spoznali in popolnoma razumeli njihovo delovanje. Najprej v miru brezplačno preizkusite igralni avtomat Claws vs Paws in druge.

Igralni avtomati z živalmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Playson