The Dog House

The Dog House


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Pragmatic Play
Na igralnem avtomatu The Dog House igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Pragmatic Play
Tema: Igralni avtomat na temo živali
Datum izdaje: Avgust 2020
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 20
Teoretični donos za igralca (RTP): 94,55 – 96,55 %
Spremenljivost: 5/5 (visoko)
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simboli Sticky Wild, simboli Scatter, brezplačna vrtenja, množitelji dobitka, samodejno igranje, način turbo

Spletni igralni avtomat The Dog House

Pravijo, da sta človek in pes najstarejša družabnika v zgodovini človeštva. Večina psov je bila prvotno udomačena za zaščito in lov, vendar so sčasoma postali zvesti družabniki in hišni ljubljenčki številnih družin. To velja še danes. Štirinožni kosmati prijatelji lahko postanejo vaši spremljevalci na spletnem igralnem avtomatu The Dog House. Ta igralni avtomat s »psički« je ustvarilo podjetje Pragmatic Play, ki je znano po svojih tematskih igrah. Če ste že preizkusili igralni avtomat s sladkarijami Sweet Bonanza se boste zagotovo strinjali z nami.

The Dog House je igralni avtomat, ki ima 5 kolutov, 3 vrstice in 20 fiksnih dobitnih vrstic. Dobitne kombinacije so veljavne od leve proti desni. Dobitek je vaš, če z začetkom pri prvem kolutu z leve strani dobite vsaj 3 enake simbole enega poleg drugega. Če zavrtite več dobitnih kombinacij v več vrsticah, se vsi dobitki seštejejo.

Na igralnem avtomatu The Dog House vam bodo družbo delali nasmejani rotvajler, čedni yorkshirski terier, mops s prikupnim jezikom in jazbečar z zasanjanim pogledom. Vsak pes je upodobljen v slogu stripa, ki je videti zelo dobro in zabavno. Poleg teh simbolov se na kolutih vrtijo še drugi simboli, ki so značilni za to živalsko temo – kocka in ovratnica. Enajst osnovnih simbolov dopolnjujejo tradicionalni simboli kart A, K, Q, J in 10.

Pasja hiša, polna bonusov

Poleg lepih vizualnih podob in vesele glasbe vas lahko igralni avtomati Pragmatic prepričajo tudi z zanimivimi bonusi in posebnimi funkcijami. To velja tudi za igro The Dog House. Simbol pasje hiše se pojavi le na drugem, tretjem in četrtem kolutu. Gre za simbol Wild, ki nadomešča manjkajoče simbole v potencialni dobitni kombinaciji. Vedno se pojavi z naključnim množiteljem x2 ali x3. Množitelj danega simbola Wild velja za vsak dobitek, ki ga je pomagal ustvariti.

Pasja taca je simbol Scatter, ki se pojavi na prvem, tretjem in petem kolutu. Prikaz 3 simbolov Scatter pomeni dvoje: takojšen dobitek v višini 5-kratne trenutne stave in aktivacijo brezplačnih vrtenj. Prejmete lahko najmanj 9 in največ 27 brezplačnih vrtenj. Vse je odvisno od tega, kakšne številke zavrti rotvajler na lesenih sodih. Med brezplačnimi vrtenji simbol Wild postane simbol Sticky Wild, kar pomeni, da ostane na svojem mestu do konca funkcije. Seveda tudi s svojimi množitelji.

Preizkusite igralni avtomat The Dog House popolnoma brezplačno

Omeniti je treba tudi okolje, v katerem se nahaja The Dog House. Poleg izklopa ali vklopa načina turbo, glasbe in zvočnih učinkov lahko nastavite tudi varčevanje z baterijo, ki izklopi animacije. Igralni avtomat The Dog House lahko preizkusite tudi v spletnem casinoju, naprimer na Mr Green. Zavrtite kolute, da preverite, ali je ta igra prava za vas. Igralni avtomat ima visoko stopnjo nestanovitnosti, zato dobitki niso tako pogosti, ko pa jih zadanete, so precej radodarni.

Igralni avtomati z živalmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Pragmatic Play