Golden Temple

Golden Temple


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Red Tiger
Na igralnem avtomatu Golden Temple igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Red Tiger
Tema: Avantura
Datum izdaje: Junij 2016
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 20
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,25%
Spremenljivost: Srednja
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, množitelji dobitkov, ponovna vrtenja, posebne funkcije, progresivni jackpot, način turbo, samodejno igranje

Tema številnih knjig in filmov, izgubljeni zakladi starih civilizacij, ne sme manjkati niti pri spletnih igralnih avtomatih. Slednjih obstaja kar nekaj. Morda že poznate avtomate, kot sta Valley of the Gods in Book of Secrets, mi pa vam danes predstavljamo še enega, ki je po našem mnenju tudi zanimivejši od teme same. Imenuje se Golden Temple in je plod dela podjetja Red Tiger.

Igro Golden Temple sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 20 dobitnih vrstic. Dobitne kombinacije veljajo samo od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu na levi. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če se kombinacije nahajajo v več vrsticah, se bodo vaši dobitki sešteli.

Nadpovprečna ponudba bonusov

Na igralnem avtomatu Golden Temple je na voljo toliko posebnih ali, če vam je tako ljubše, dodatnih funkcij, da se vam lahko začne v glavi kar vrteti. Najpomembnejšo vlogo ima privlačna arheologinja Lora, ki pomembno vpliva na igro. A pojdimo korak za korakom.

Na kolutih najdete simbol Wild, ki nadomesti manjkajoče simbole v dobitni vrstici. Zavrtite lahko en ali celoten kolut, prekrit s simboli Wild.

Lora se lahko v dogajanje na kolutih vključi kadarkoli. Z bičem lahko odkrije dobitne kombinacije ali vam omogoči dodatno vrtenje, s katerim lahko osvojite odlično nagrado. A to še ni vse. Posamezne stolpce lahko premika z enega mesta na drugega in tako ustvari dobitne kombinacije. Kadar koli vam lahko podari tudi takojšen dobitek, ki ni majhen.

Največja zabava in dogodivščina se začne, ko se začne dodatna igra iskanja relikvij. V tem primeru morate trikrat dobiti simbol Scatter, označen kot »bonus«, in premaknili se boste na zemljevid s potmi do piramid, ki so polne različnih množiteljev dobitka v od 5- do 1000-kratni vrednosti. Po kliku kompasa se izžreba številka, ki določi, koliko korakov na zemljevidu morate narediti. Z malo sreče boste prispeli do največje piramide in prejeli 1000-kratnik svoje stave.

Progresivni jackpoti

Avtomat Golden Temple vam omogoča tudi igranje za dva deljena progresivna jackpota. Vse, kar morate narediti, je, da zavrtite kolute in upate, da boste dobili simbol jackpota vsaj trikrat.

S tem jackpotom je povezanih več iger igralnih avtomatov. Več igralcev igra na teh avtomatih, hitreje se jackpoti povečujejo. Vsaka stava odvzame odstotek celotnega zneska. Največji znesek ni omejen.

Trenutna vrednost jackpotov (Daily Drop in Progressive Mega Drop) je vidna na levem delu zaslona. Za dnevni jackpot časovnik počasi odšteva, dokler ga nekdo ne osvoji. Bližje je čas izplačila jackpota, večja je možnost dobitka.

Golden Temple morate preizkusiti

Golden Temple je popolno zasnovan spletni avtomat. Jasno je, da so si avtorji zanj vzeli veliko časa – od grafike do glasbe pa vse do strukture bonusov. Resnična mojstrovina, ki jo priporočamo.

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Red Tiger