Proračun za igranje na spletnih igralnih avtomatih

Proračun za igranje na spletnih igralnih avtomatih

2020-06-16 00:00:00 -

Igranje prek spleta prinaša številne prednosti. Zanj je značilno veliko zabave in sprostitve, hkrati pa vam omogoča tudi, da si prislužite lepo vsoto denarja. Vse to spletna igralnica ponuja na enem mestu. V igranju boste uživali le, če boste igrali odgovorno.

Kaj pomeni igrati odgovorno?

Varno igranje spletnih iger sloni na treh stebrih: odgovornosti, zavedanju in obveščenosti. Odgovorni igralci k spletnim igram pristopijo zdravorazumsko. Zavedajo se dejstva, da gre za prostočasno dejavnost, ki ne sme vplivati na njihovo delo ali zasebno življenje. Za spletne igralniške igre si določijo čas, ki ne posega v njihov delovni čas ali čas za družino in prijatelje. In nenazadnje se zavedajo svojega proračuna.

Proračun za igranje na spletnih igralnih avtomatih

Proračun za igranje na spletnih igralnih avtomatih je vsota, ki jo lahko uporabite za igranje na spletnih igralnih avtomatih v določenem časovnem obdobju (denimo tednu ali mesecu). Finančni načrt bi moral odsevati vaše prihodke, stroške in slog igranja. Ne sme pa vključevati:

  • denarja, namenjenega hrani ali oblačilom,
  • denarja, namenjenega preživetju,
  • denarja, namenjenega plačilu obveznosti,
  • zneska v višini vašega družinskega proračuna.

Finančne omejitve so pomembne

Finančna omejitev je vsota, izbrana za igranje na spletnih igralnih avtomatih in igralniških iger, ki je ne smete preseči pod nobenim pogojem. To razumemo kot finančni strop oz. maksimum igralca. Igralnice z licenco omogočajo svojim igralcem, da takšne omejitve nastavijo neposredno v svojem računu. Če vam igranje ne gre dobro in se hitro bližate svoji finančni omejitvi, si privoščite premor. Ali pa vsaj upočasnite svojo igro – izklopite samodejno igranje, način turbo, igrajte z nižjimi stavami ali na manj dobitnih vrstic ali pa preizkusite brezplačen način igranja igralnih avtomatov.

Spletno igranje je tek na dolge proge

Vsak od nas sanja o veliki nagradi, vendar nas pot do nje pogosto vodi korak za korakom. Če vam dobitek uspe priigrati že po prvem vrtenju kolutov igralnega avtomata, vam čestitamo! Če pa še vedno čakate na velik dobitek, ne porabite celotnega proračuna naenkrat. Glejte na igranje kot na zabavo in tek na dolge proge. Če boste začeli prehitro, boste kmalu ostali brez sape in ne boste prišli do konca. Če pa ne boste precenili svojih moči, boste nadaljevali počasi in se ves čas izboljševali, vaša igra pa vas bo pogosto nagradila z zmagovalnim nasmeškom.

Zabava v spletni igralnici z licenco za vse

V spletni igralnici z licenco lahko pričakujete igralne avtomate iz vsega sveta. Izberete lahko klasike s sadjem, igralne avtomate s kakovostno glasbo v ozadju, s filmskimi temami ali pa alternativne igralne avtomate. Privoščite si sprostitev, zabavo in prijetne dobitke ter užijte vse, kar vam ponujajo igralni avtomati.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Igralni avtomat NYX Igranje
Alchemy Igralni avtomat Kajot Games Igranje
Berryburst Igralni avtomat NetEnt Igranje