Avtomati Red Tiger

Poskusite brezplačno igrati na igralnih avtomatih ponudnika Red Tiger

Podjetje Red Tiger je bilo ustanovljeno leta 2014 in danes zahvaljujoč dobro zasnovanim igram raste v nebo. Trenutno je med najbolj naprednimi ponudniki igralniških iger na trgu in želi postati vodilno na reguliranih trgih.

Kljub temu da je bilo podjetje Red Tiger ustanovljeno pred samo nekaj leti, večino njegovih zaposlenih predstavljajo ljudje z veliko izkušnjami s spletnim igralništvom. Sedež podjetja je na Malti, podjetje pa ima v lasti več prestižnih licenc: malteško, britansko, gibraltarsko in druge. Najprej je podjetje Red Tiger začelo svoj ugled graditi v glavnem v Veliki Britaniji in Aziji, danes pa prodira tudi na druge trge. Njihove igre najdemo v Španiji, Italiji, Švici, Skandinaviji, pa tudi v srednji in vzhodni Evropi.

Če pogledate portfelj podjetja Red Tiger, je jasno, da so njihovo najmočnejše orožje spletni igralni avtomati. Čeprav podjetje ponuja več kot 90 iger, samo pri štirih ne vrtite kolutov. Vsi igralni avtomati so sodobnega videza, delujejo s HTML5 in jih poleg res lepe grafike zaznamujejo odlično izdelane dodatne funkcije. Na področju izvirnosti je podjetje Red Tiger pri igralnih avtomatih zagotovo eno od vodilnih.

Prednosti sistema podjetja Red Tiger so v glavnem napredni sistem jackpotov, aplikacija za upravljanje bonusov Smart Spins in funkcija turnirja za večje udobje igralca. Odličen nov dodatek je tudi mreža Daily Drop Jackpot, ki omogoča upravljavcem, povezanim z igrami Red Tiger, dostop do vsakodnevnih in urnih jackpotov v celotni mreži.

Igralne avtomate podjetja Red Tiger so v svojo ponudbo dodale številne znane evropske spletne igralnice. Poiščite izbor najboljših, ki jih ponujajo. Igralni avtomati z igrami Pirates Plenty, Flaming Fox, Reel Heist, Treasure Mine in drugim kar čakajo, da zavrtite njihove kolute. Poleg igralnih avtomatov so avtorji ocene preizkusili tudi druge igralniške igre, kot sta ruleta in blackjack.