Esqueleto Mariachi

Esqueleto Mariachi


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Red Tiger
Avtor: Red Tiger
Tema: Glasbeni igralni avtomat
Datum izdaje: Marec 2018
Koluti: 5 kolutov, 4 vrstice
Dobitne vrstice: 40
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,06%
Spremenljivost: Srednja
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, brezplačna vrtenja, progresivni jackpot, način turbo, samodejno igranje

Pri igri Esqueleto Mariachi se zagotovo ne boste začeli dolgočasiti

To je bilo potovanje, polno zabave in dobitkov! Točno tako bi mi opisali igranje na avtomatu Esqueleto Mariachi. Brez težav bi lahko nadaljevali s pozitivnimi lastnostmi, saj so bile dodatne funkcije, grafika in glasba na tem avtomatu vrhunske kakovosti. Ta avtomat podjetja Red Tiger nas je takoj osvojil. A pojdimo korak za korakom.

Esqueleto Mariachi je igralni avtomat, ki ima 5 kolutov, 4 vrstice in 40 fiksnih dobitnih vrstic. Dobitne kombinacije veljajo samo od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu na levi ter se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Glasbeniki s posebnimi dodatnimi funkcijami

Pomembno vlogo pri igralnem avtomatu Esqueleto Mariachi imajo trije zabavni glasbeniki, ki so jih avtorji »oblekli« v okostnjake. Vsak od teh okostnjakov igra posebno glasbilo. Prvi igra kitaro, drugi marake in tretji trobento. Prav te tri glasbene funkcije pomembno vplivajo na osnovno in dodatno igro.

Na kolutih ne manjka simbol Wild, ki je v obliki ženske, katere obraz je poslikan z okostnjakom. Ima vlogo jokerja, ki lahko v možni dobitni kombinaciji nadomesti manjkajoče simbole, pa tudi sama lahko ustvari dobitne kombinacije. Za pet simbolov Wild dobite celo čudovit dobitek v 500-kratni vrednosti svoje stave.

Za bolj zabavne in predvsem bolj dobitne trenutke poskrbijo že omenjeni okostnjaki – glasbeniki. Na desni strani kolutov so tri okna, za katerimi se skrivajo liki, ki igrajo kitaro, marake in trobento. Kadar koli med igro se lahko en, dva ali vsi trije nagnejo skozi okno in vam pomagajo osvojiti prestižen dobitek.

  • Kitarist – brenka po svoji kitari in na kolutih izbere naključno število simbolov Wild.
  • Trobentač – igra svojo trobento in odganja simbole s kolutov. Nato te samodejno nadomestijo novi, ki lahko ustvarijo več dobitnih vrstic.
  • Tolkalec – igra tako imenovane marake, ki premaknejo stolpce ali celotne vrstice. Tako lahko ustvari nove dobitne kombinacije.

Še en bonus je simbol Scatter, ki se imenuje »mariachi vrtenja«. Če dobite vsaj tri takšne simbole, sledi igra z brezplačnimi vrtenji. Avtomat naključno odloči, koliko brezplačnih vrtenj dobite. Mi smo jih dobili največ 14. Prepričani ste lahko, da bodo med to dodatno igro posebne funkcije glasbenikov aktivirane, saj bo število njihovih sodelovanj določeno še pred igro brezplačnih vrtenj.

Progresivni jackpoti avtomata

Pri igranju na avtomatu Esqueleto Mariachi se lahko pridružite igri za prestižne progresivne jackpote. Za to vam ni treba narediti nič posebnega – samo zavrtite kolute in upajte, da boste zavrteli simbol jackpota vsaj trikrat.

Progresivni jackpot najdete tudi na drugih igralnih avtomatih, kot sta Flaming Fox in Treasure Mine. Več igralcev igra na teh avtomatih, hitreje se jackpoti povečujejo. Vsaka stava odvzame odstotek celotnega zneska. Največji znesek ni omejen.

Trenutna vrednost jackpotov – Daily Drop in Progressive Mega Drop – je vidna na levem delu kolutov. Za dnevni jackpot časovnik počasi odšteva, dokler ga nekdo ne osvoji. Bližje je čas izplačila jackpota, večja je možnost dobitka.

Igrajte igro Esqueleto Mariachi v igralnici

Avtorje igre Esqueleto Mariachi moramo pohvaliti, saj smo se na tem avtomatu zelo zabavali in hkrati osvojili lep dobitek. Odlično! Preizkusite ga še sami.

Glasbeni igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Red Tiger