Jimi Hendrix

Jimi Hendrix


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt

Vrsta igralnih avtomatov z glasbenimi legendami igralce razdeli na navdušence na eni, ter take, ki jim ni prav nič mar, na drugi strani. Mi spadamo nekako v sredino, zato k igralnemu avtomatu Jimi Hendrixa pristopamo s trezno glavo.

Za začetek lahko napišemo, da ne boste razočarani. NETENT je vlil precejšen del Hendrixovega genija v ta virtualni avtomat in vrtenje kolutov ob zvokih njegove neponovljive kitare vam bo preprosto v zabavo. Ne bo trajalo dolgo, preden boste tudi vi zibali z glavo ob ritmih in uživali ob kakovostni glasbi.

Vrnite se v leta otrok cvetja

Pri NETENT smo pozorni na to, da ne bi le glasba bila deležna vse pozornosti, zato se lahko poleg izvrstnih kitarskih solov predate tudi kreativnim, ročno narisanim grafikam, ki odražajo čas, v katerem je Jimi Hendrix pisal svojo glasbo. S tem seveda menimo obujanje živih spominov na hipijevsko gibanje in otroke cvetja.

S stališča igre ne manjka ničesar. Kot je pri teh igralnih avtomatih običajno, poleg klasičnih možnosti za igranje ponujajo še pošten odmerek bonusov in posebnih funkcij. Izvorno orodje, polno kreativnih zamisli, je ustvarjeno iz igralnega avtomata na 5 kolutov s 3 vrsticami in 20 fiksnih stavnih vrst.

Tudi tukaj ne manjka simbol WIld. Ta podobno, kot pri ostalih igralnih avtomatih, najde manjkajoč simbole v zmagovalnih vrstah in vam lahko pribori vašo izvorno strategijo igre. To je lepo, toda še zanimivejše so druge bonusne funkcije na igralnem avtomatu.

Izvirni bonusi mojstra Hendrixa

Za zagon v načinu Purple Haze, morate zavrteti simbol Purple Haze na prvem kolutu z leve. Če vam to uspe, se bodo običajni simboli 10, J, Q, K, in A v naslednjem vrtenju spremenili v Wild.

uspe, se bodo običajni simboli 10, J, Q, K, in A v naslednjem vrtenju spremenili v Wild. Bolj zapleteno je pri ponovnem vrtenju Red Guitar. Da to aktivirate, boste morali zvrteti vsaj 4 simbole Red Guitar na kolutih. Če se to zgodi, bo na kolutih potrebno še eno vrtenje, pri čemer boste imeli možnost sestaviti zmagujočo kombinacijo.

Najbolj je našo pozornost pritegnil bonus Pick and Click. Ta se aktivira, kadar se na kolutih 3, 4 in 5 pojavijo vsaj 3 simboli Scatter. Igra se nato prenese na posebni zaslon, kjer se s klikom na zvočnik pokažejo različni simboli. Če odkrijete 3 identične simbole, boste prejeli odgovarjajočo nagrado.

V tej mini igri si lahko pridobite do 4 vrste nagrad. Nagrada v gotovini in 3 vrste vrtenj: Brezplačna vrtenja Crosstown Traffic, brezplačna vrtenja Purple Haze in brezplačna vrtenja Little Wings.

Če zadenete nagrado v gotovini, se bo vaša izvorna stava pomnožila za naključno vrednost od 8 do 30 krat. Prislužite si lahko kar nekaj denarja. Z vrtenji Crosstown Traffic dobite 6 brezplačnih vrtenj. Ob brezplačni igri bodo nekateri koluti v celoti prekriti s simboli Wild. V tem primeru lažje pridete do zadetkov.

Purple Haze in brezplačna vrtenja Purple Haze smo že omenili. To je dodatek, pri katerem lahko zadenete 6 do 12 brezplačnih vrtenj. Pri tem se simboli 10, J, Q, K, in A ponovno spremenijo v Wild. Podobno je z brezplačnimi vrtenji Little Wing. Toda tukaj se simboli Wild naključno pojavljajo na kolutih med 6 in 12 brezplačnimi vrtenji, kjer je vedno prisotnih najmanj 3 in največ 5 simbolov Wild.

Preskusite igralni avtomat Jimi Hendrix brezplačno

To se morda na prvi pogled zdi zapleteno in nejasno, vendar ni nujno tako. Ta zabavni svet igre vam bo skupaj s celotnim sistemom in izvrstno glasbo kmalu zlezel pod kožo. Kljub temu priporočamo igralni avtomat Jimi Hendrix vsem igralcem, ki niso popolni novinci pri igrah na igralnih avtomatih. Če vas igralni avtomat Jimi Hendrix resnično zanima, ga lahko preskusite za zabavo. Ne boste našli boljšega načina za seznanjenje s tako zapletenim igralnim avtomatom. Vse, kar morate storiti je, da se to poskusite naučiti brez tveganja, da boste izgubili en sam cent. Izplača se. Želimo vam prijetno igro in poslušanje.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Glasbeni igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt