Motörhead

Motörhead


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt

Če ste pristaš stare šole in vaša življenjska filozofija vključuje seks, droge in rock'n'roll, in seveda igranje iger na srečo, vam bo spletni igralni avtomat Motörhead pisan na kožo. Tako kot skupina Motörhead, ki tudi po smrti vodje Lemmyja Kilmisterja ostaja brezčasna legenda o hard rocku, metalu in rock'n'rollu.

Ker je ravno Motörhead tisto, kar daje temu avtomatu zveneče ime, NETENT že skrbno premišljuje, kateri skupini bi morali posvetiti naslednjega od svojih igralnih avtomatov. Po igralnem avtomatu Guns'n'Roses in igri Jimi Hendrix, je tu že tretji avtomat, ki ne bo le zadovoljil vaše strasti po igrah na srečo, temveč bo tudi pravi balzam za vaša ušesa. Če si seveda upate zamenjati današnjo glasbo sicer priljubljenih, vendar osladnih fantovskih pop skupin za nekaj ostrejših tonov.

Tako je slišati in videti zvok na višji ravni

Če navdušeno vzklikate Da, potem dobrodošli v svetu, kjer ostre besede niso nič nenavadnega in kjer je vse malo glasneje. Motörheadov igralni avtomat je točno tak, kot si ga predstavljate – glasen, utripajoč in res hud. Vizualna podoba je vrhunska kot običajno pri spletnih igralnih avtomatih NETENT. Poleg vrhunske grafike, pri kateri je v ospredju seveda logotip legendarne skupine, vas bo navdušil tudi zvok pri predvajanju največjih hitov skupine Motörhead. Lahko ste prepričani, da pri igrah na srečo ni boljše stvari od vrtenja kolutov in doseganja zmag ob spremljavi brezčasnega hit Ace of Spades.

A preidimo zdaj na dejstva. Motörhead je spletni igralni avtomat s petimi koluti in 76 stacionarnimi linijami ter neenakomernim številom vrstic. To pomeni, da imata prva dva koluta z leve strani tri, druga dva štiri, skrajno desni kolut pa do pet vrstic. Da ne zapletamo preveč stvari – vaš cilj je še vedno dobiti zmagovalno kombinacijo s čim več enakimi simboli, ki si sledijo od leve proti desni.

Vrtenje kolutov v tej igri je precej zabavno zaradi neenakomernega števila vrstic, a pravi užitek se začne šele, ko začnete igrati za dobitke. Teh je na voljo zares veliko. Naključnih in tudi tistih, za katere se morate boriti.

Dobitki s priokusom heavy metala

Simbola Wild in Scatter postavljata trden temelj za igranje na igralnem avtomatu Motörhead. Simbol Wild nadomešča jokerja in lahko nadomesti vse klasične simbole, ki manjkajo v zmagovalni liniji. Simbol Scatter deluje drugače. Pojavlja se samo na kolutih 3, 4 in 5. Če vam uspe simbol na kolutih dobiti trikrat, vam to prinese 10 brezplačnih vrtljajev. Še ena izjemna lastnost tega avtomata je, da so med brezplačnimi vrtljaji aktivne tudi vse druge bonusne funkcije. Tako si lahko priigrate precejšnje vsote.

Z drugimi bonusnimi funkcijami mislimo na funkciji Mystery Reel Feature (funkcija skrivnostnega koluta) in Bomber Feature (funkcija bomb. Mystery Reel je funkcija, ki je aktivna ves čas in pri vsaki igri. Po vsakem vrtenju je en kolut označen kot Mystery Reel. To pomeni, da so na kolutu skrivnostni simboli, ki se ob prikazu na zaustavljenih kolutih spremenijo v enega od klasičnih simbolov. Čeprav najpogosteje obstaja samo en Mystery Reel, se lahko zgodi, da so vsi razpoložljivi koluti skrivnostni koluti.

Druga bonusna funkcija je Bomber Feature, ki deluje tudi s skrivnostnimi simboli. Ta se naključno aktivira med igranjem, in sicer vedno pred vrtenjem kolutov. V tem posebnem načinu se začnejo na kolutih pojavljati naključni grozdi skrivnostnih simbolov, tj. bombe. Na kolutih se med funkcijo Bomber Feature pojavi najmanj 10 skrivnostnih simbolov. Po zaustavitvi kolutov bodo ti simboli ostali prikazani na igralnem polju, nato pa se lahko spremenijo v klasične simbole in ustvarijo zmagovalne kombinacije. Kar zadeva bonuse, moramo dodati, da njihovo aktiviranje sproži zares neverjetne vizualne učinke, ki so lahko celo boljši od same zmage. Nam so bili vsekakor všeč.

Motörhead je igralni avtomat, ki ga preprosto morate igrati – četudi samo brezplačno različico

Mi smo naravnost uživali v vseh različnih funkcijah. Video igralni avtomat Motörhead nudi pravo zabavo v dolgih nočeh, ko želite igrati in hkrati poslušati hitre ritme glasbe. Ta vam bo vsekakor pognala kri po žilah. Če se odločite, da boste preizkusili to zakonito drogo, manj izkušenim igralcem za začetek priporočamo brezplačen poskus na avtomatu Motörhead Video Slot. Nič vas ne stane, če se najprej spoznate z igro. Če nato ujamete val z Lemmyjem in njegovim bendom, pa vam nič ne more preprečiti, da bi si poskusili priigrati nekaj denarja. Držimo pesti!

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Glasbeni igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt