Attraction

Attraction


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt

Podjetje Net Entertainment je leta 2014 v spletnih igralnicah predstavilo spletni igralni avtomat Attraction. Ker njegovo ime ne razkriva, za kašno vrsto igralnega avtomata gre, smo igro preigrali in za vas pripravili zanimiv videoposnetek. Igra Attraction vas popelje v skrivnostni laboratorij s številnimi elektromagnetnimi napravami in električnimi razelektritvami, pri vsakem vrtljaju pa so prikazani simboli »Wild«.

Pri igralnih avtomatih Attraction so namesto brezplačnih vrtljajev na voljo ponovni vrtljaji! Po posameznem vrtljaju se zraven enega ali več kolutov prikaže sličica magneta, ki označuje vodoravno ali navpično smer. Če se na presečišču vrstic, označenih s sličico magneta, prikaže simbol »Wild«, si zagotovite ponovni vrtljaj.

Bonusna igra oziroma ponovni vrtljaj se sproži, ko se prvotni simbol »Wild« prikaže v vrstici, označeni s sličico magneta. Pri ponovnem vrtljaju sta prikazana dva dodatna simbola magneta v vodoravni in navpični vrstici, in če je v novi magnetni vrstici simbol »Wild«, se vsi simboli v teh vrsticah spremenijo v simbole »Wild«, vi pa osvojite izredni dobitek.

V videoposnetku boste lahko videli, da vam lahko simboli »Wild« in posebna bonusna igra na spletnem igralnem avtomatu Attraction prinesejo vrtoglav dobitek. Električni simboli »Wild« se ob ustrezni kombinaciji pojavljajo prav povsod, zato lahko kar najbolje izkoristite možnosti, ki jih prinaša 5 kolutov in 10 zmagovalnih vrstic.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt