Good Girl, Bad Girl

Good Girl, Bad Girl


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Betsoft
Na igralnem avtomatu Good Girl, Bad Girl igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: BETSOFT
Tema: avantura
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 15
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 97,79%
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simbol Wild, simbol Scatter, multiplikator dobitka, brezplačni vrtljaji, bonus igre, progresivni jackpot, tveganje.

Spletni igralni avtomat Good Girl, Bad Girl ima veliko pripadnikov med igralci, vendar ima tudi sovražnike. Razlog je dejstvo, da ta igralni avtomat podjetja Betsoft ponuja tri načine igre in celotno serijo bonus funkcij. Mnogi igralci iščejo te lastnosti, drugi pa zelo hitro izgubijo zanimanje zanje in namesto tega vklopijo enostavnejšo igro.

Poskusite vse 3 načine

Na začetku se morate odločiti, ali se želite pridružiti dobremu angelu ali pa vam je ljubši hudič. V prvem primeru zmagovalne kombinacije veljajo od leve proti desni, v drugem pa z desne proti levi. Če ste v dilemi pri izbiri ene od dam, lahko igrate tudi na obeh straneh (to je dvojni način – zmagovalne kombinacije veljajo v obeh smereh), cena vrtenja kolutov pa je zato višja. Simboli se vrtijo na 5 kolutih, v 3 vrsticah in dobitek je mogoč na do 15 vrsticah. Obe dami, ki na kolutih letita v seksi kostumih, ponujata igralcem številne možnosti za visoke dobitke.

Pazite, da se vam ne zvrti od vseh bonusov

Tukaj sta dva simbola Wild. Imata funkcijo jokerja, ki lahko v možni dobitni kombinaciji nadomesti manjkajoče simbole. Na strani dobrega je simbol zlatega obroča, na strani zla pa trizob. Po prejemu se bosta spremenila v simbole Wild, v njih pa je skrit množitelj dobitka. Simbol zlatega obroča se pojavi na kolutih 1, 2, 3 z 1-kratnim ali 2-kratnim multiplikatorjem. Simbol trizoba se pojavi na kolutih 3, 4, 5 z od 1-kratnim do 4-kratnim multiplikatorjem. Da, hudič vam daje hudičevo višje dobitke in ti niso tako pogosti.

Kombinacija teh dveh simbolov Wild aktivira bonus igro »Click Me«, če se pojavita kjerkoli na kolutih. Ta bonus igri ima 4 kroge, v katerih izbirate darilne škatle. Vsaka od njih vsebuje različne bonuse – majhne, srednje in velike. Med njimi je tudi eden, ki je označen kot »zbiranje«, kar pomeni konec in vrnitev na kolute.

Med simboli je tudi bonus denarnega kolesa, ki je simbol Scatter in ga lahko imenujemo tudi kolo sreče. Pojavlja se na kolutih 1, 3 in 5. Če vam ga uspe zavrteti trikrat, se boste premaknili v bonusni krog s takojšnjimi dobitki, brezplačnimi vrtljaji ali progresivnim jackpotom (osvojiti ga je mogoče le z najvišjo stavo). Obstajata dve kolesi, odvisno od tega, v katerem načinu ste (angel – hudič). Hudič vam bo ponudil višje dobitke, ampak kolo zavrti tudi ničle, ki jih ne boste našli pri angelu. Če igrate v dvojnem načinu, kolo izberite vnaprej.

Se vam še vedno ne vrti od vseh teh bonusov? Ne skrbite, prišli smo do konca. Zadnja prednost igralnega avtomata Good Girl, Bad Girl je najljubša funkcija množenja dobitka – Double Up ali če želite Gamble (tveganje). Vaša naloga je izbrati med angelom in hudičem. Kovanec bo pristal na »dobro« ali »zlo«. Pravilno ugibanje pomeni dvakrat več dobitka, napačno pa povzroči izgubo in vrnete se na kolute.

Zmaga na strani dobrega in zla

Celotna igra ima visoko stopnjo kakovosti grafike in posamezne naloge so opremljene z zelo dobro pripravljenimi 3D-animacijami in zvokom. Resnično odlično delo razvijalcev.

Ali so vas torej privabili omenjeni bonusi spletnega igralnega avtomata Good Girl, Bad Girl? Če ste pokimali, uživajte. Držimo pesti!

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Betsoft