Avtomati Betsoft

Poskusite brezplačno igrati na igralnih avtomatih ponudnika Betsoft

Zagotovo ste že kdaj razmišljali, kateri razvijalec igralnih avtomatov dejansko razvije največje uspešnice na trgu. Natančen vrstni red je težko določiti, vendar je jasno, da Betsoft sodi med najboljše tri. Betsoft je evropsko podjetje, ki razvija spletne igralne avtomate in drugo programsko opremo za igralnice.

Toda Betsoft se od svoje konkurence razlikuje na številne načine. Mogoče so največje razlike povezane z njegovimi 3D-vizualnimi učinki in zgodbami. Na prvi pogled se zdita ti dve stvari nepovezani, vendar še vedno govorimo o igralnih avtomatih. Bedsoftove igre so bile prve, pri katerih so se v igralnih avtomatih uporabljale 3D-animacije. Seveda tudi drugi razvijalci/ponudniki uporabljajo v svojih igrah 3D-grafiko, vendar do sedaj še nobenemu ni uspelo doseči ravni Bedsofta.

Dejansko predstavniki podjetja trdijo, da so njihove igre zasnovane tako, da igralcem omogočajo filmsko izkušnjo. In potrdimo lahko, da je to res. Toda ne gre le za vizualne učinke. Na splošno sta njihov koncept in zasnova izjemna. Velika večina njihovih iger ima zgodbo – vsaj osnovno in preprosto. Seveda ne pričakujte ničesar prelomnega, vendar je lepo videti, da Bedsoftovi igralni avtomati ne vključujejo le sestavljenih koščkov grafike, ki je naložena na osnovni igralni avtomat.

Zgodbo in grafiko iger popolno dopolnjujejo izjemni zvoki in glasba, ki so ustvarjeni po meri, da se ujemajo z določenimi igrami. Bedsoft daje velik poudarek takšnim stvarem. In če boste preizkusili katero izmed njihovih iger, se boste zagotovo strinjali, da jih je mogoče zelo hitro ločiti od konkurence.

V osnovi Bedsoft izkorišča nov val in je v industrijo igralnic, ki je bila pred tem nekoliko zastarela, pripeljal nekaj značilnosti 21. stoletja. Podjetje ponosno trdi, da je njihov cilj v naslednjih petih letih postati vodilni igralec na trgu ponudnikov iger za igralnice. Verjamemo, da so na pravi poti, da jim bo to tudi uspelo.