Sugar Pop

Sugar Pop


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Betsoft
Na igralnem avtomatu Sugar Pop igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite

Kadar koli se pogovarjamo z igralci na igralnih avtomatih, se v naših pogovorih vedno večkrat pojavljajo netradicionalni razvedrilni igralni avtomati. Ti se običajno nanašajo na igralne avtomate s netradicionalnim igranje igre, kjer izplačila temeljijo na drugačnih igralnih mehanizmih. In igra Sugar Pop, ki jo danes ocenjujemo, je eden izmed takšnih igralnih avtomatov.

Na začetku se nam je porajalo nekaj dvomov, saj se je zdelo, kot da spominja na prvi val igric za pametne telefone. A je bilo potrebnih le nekaj vrtenj, da smo iz dvoma prešli na navdušenje. Betsoft preprosto zna narediti dobre igre in Sugar Pop je ena izmed njihovih NAJBOLJŠIH iger.

Igra Sugar Pop: vrhunski vizualni učinki, polni dobrot

Knjige se ne sme soditi po platnicah, a v primeru igre Sugar Pop že sami vizualni učinki namigujejo, da bo igra zanimiva. Igre podjetja Betsoft vsebujejo veliko podrobnosti in, v tem primeru, so nas vse manjše podrobnosti uspele navdušiti. Grafika je resnično »sladka«. Četudi se ne smatramo za navdušene porabnike sladkarij, smo ob igranju igre Sugar Pop nagonsko pregledovali svojo okolico za prosto nameščene sladkarije (ali vsaj gumijaste medvedke, za tolažilno nagrado). Resnično verjamemo, da bo ob igranju tudi vas mikalo enako.

Pametni načini dobivanja

Videz igralnega polja je na prvi pogled tradicionalen, saj ima 5 stolpcev in 5 vrstic, ki vsebujejo simbole – sladkarije, v tem primeru. Vaša naloga je ustvariti dobitno kombinacijo, sestavljeno iz vsaj treh dobitnih simbolov. Kako? Na kakršen koli možen način. Obstaja možnost skoraj neskončnega števila dobitnih vrstic. Cilj je, da so simboli postavljeni en poleg drugega; ni pa pomembno, če se to zgodi vodoravno ali navpično.

Po tem, ko ustvarite dobitno vrstico in prejmete ustrezno izplačilo, prvotni simboli na vrstici eksplodirajo in jih nemudoma nadomestijo novi – še posebno, simboli, ki se nahajajo takoj nad njimi, padejo na njihovo mesto. Ti simboli lahko ustvarijo dodatne dobitne kombinacije. To pomeni, da lahko eno samo vrtenje povzroči več »potez« in več dobitkov. Dobitne kombinacije sestavljene iz 4 in 5 enakih simbolov ustvarijo celo super-simbole ali simbole bombe.

Super-simboli

Če se pojavi dobitna vrstica sestavljena iz štirih enakih simbolov, to ustvari simbol množitelja. To pomeni, da če nadomestilo spuščenih simbolov ustvari novo dobitno vrstico, vključno s simbolom množitelja, se dobitek iz kombinacije pomnoži z 2.

Simbol bombe

Simbol bombe se aktivira, če je dobitna vrstica sestavljena iz petih enakih simbolov. Če je ustvarjena nova dobitna vrstica, potem ko novi simboli nadomestijo stare in ta vrstica vsebuje simbol bombe, bodo vsi simboli enake barve, kot je simbol bombe, v polju eksplodirali in jih bodo nadomestili novi.

Popolnoma nova raven, zahvaljujoč posebnim simbolom

Igra Sugar Pop ima veliko drugih bonusov, poleg super-simbola in simbola bombe. Prav zares, veliko posebnih simbolov vas čaka, da jih odkrijete. A ti so odvisni od ravni, na kateri se trenutno nahajate.

Med igranjem dobite ne le izplačilo ampak tudi rezultat – na primer, za prejem bonusne oblike ali za dobitne kombinacije. Nato, ko dosežete določeno število točk, ki so označene tako številčno kot grafično (kozarec, ki se postopoma polni), nadaljujete na naslednjo raven. To odpre nove bonusne simbole in, še posebno, nove posebne simbole.

Obstaja do deset posebnih simbolov in vsak od njih ponuja posebno dejanje, če ga lahko aktivirate. Ta posebni okus se nam je zdel zelo zabaven – je kot val svežine, ki mu preprosto ni enakega v klasičnih igralnih avtomatih.

Igrajte Sugar Pop brezplačno

Igra Sugar Pop se na prvi pogled morda zdi zapletena, vendar to v resnici ni tako. Z vsemi elementi se boste hitro spoznali in le po nekaj igrah se boste počutili kot doma. A da bi zagotovili, da pri teh prvih poizkusnih igrah ne izgubite denarja, vam priporočamo, da najprej opravite brezplačni preizkus. To vam bo omogočilo, da odkrijete in preizkusite nove stvari, brez bojazni, da bi izgubili denar.

In če se do danes niste srečali z nobenim alternativnim igralnim avtomatom, je igra Sugar Pop odličen prvi korak na poti odkrivanja sveta netradicionalnih igralnih avtomatov. Nam se je zdela zelo zabavna in mislimo, da se boste strinjali z nami – tako, da poskusite in ga zavrtite.

Alternativni igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Betsoft