Under the Sea

Under the Sea


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Betsoft
Avtor: BETSOFT
Tema: Avantura
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 30
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 95-97%
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, brezplačna vrtenja, množitelj dobitka, dodatna igra

Sprostitev, zabava in privlačni dobitki. To vas čaka, če se odločite igrati na spletnem igralnem avtomatu Under the Sea. Igra podjetja Betsoft je postavljena v podvodni svet, poln pozabljenih zakladov. Potopite se vanj in ulovite svoj delež.

Spletni igralni avtomat Under the Sea sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 30 dobitnih vrstic, ki jih lahko prilagodite po meri. Zmagovalne kombinacije so veljavne samo od leve proti desni. Pogoj je, da se morajo začeti na prvem kolutu na levi in se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Natančno delo razvijalcev iz podjetja Betsoft

Navadili smo se že dejstva, da razvijalci iz podjetja Betsoft nimajo težav z nobeno temo, ki se je lotijo, in da vedno razvijejo vrhunski in predvsem zanimiv igralni avtomat. Takoj, ko boste začeli igrati Under the Sea, vas bodo preplavile popolne animacije s 3D-grafikami. Znašli se boste pod valovito vodno gladino, kjer vam bodo družbo delala različna podvodna morska bitja. Morda vam je tema znana iz podobnih igralnih avtomatov, kot so Mysterious Atlantis, Mermaids Millions in Ariana. Vse to s pomirjujočimi zvoki morja in tipično kubansko glasbo.

Radodarna ponudba bonusov

Poleg impresivne grafike so nas navdušile tudi dodatne funkcije. Prvi posebni simbol je simbol Wild v obliki bisera. To je joker, in če vam v dobitni kombinaciji manjka potreben simbol, ga lahko ta nadomesti. Poleg tega lahko simbol Wild podvoji dobitek, če postane del dobitne kombinacije. Dva simbola Wild v eni dobitni vrstici bosta početverila nagrado, trije takšni simboli pa jo bodo poosmerili.

Drugi dodatni element je simbol Scatter, ki je tukaj prikazan kot ladijska razbitina. Za 3 simbole Scatter dobite 8 brezplačnih vrtenj, za 4 simbole 12, za 5 simbolov pa do 15 brezplačnih vrtenj. Vsi ti dobitki so med igro brezplačnega vrtenja podvojeni in vedno znova lahko dobite več brezplačnih vrtenj.

Zadnji posebni simbol je simbol skrinje zakladov. Ko dobite vsaj tri, boste zdrsnili v dodatno igro. V njej boste lahko odprli šest skrinj. Pod vsako od njih se skriva takojšnji dobitek. Če vam bo uspelo odpreti vseh šest, bo dobitek dodan na vaš račun.

Poiščite zaklad v spletni igralnici

Če želite spoznati igralni avtomat Under the Sea in se najprej razgledati, ga lahko preizkusite brezplačno. In potem lahko preizkusite svojo srečo v igri za pravi denar.

Underwater slots

Drugi igralni avtomati ponudnika Betsoft