More Gold Diggin

More Gold Diggin


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Betsoft
Na igralnem avtomatu More Gold Diggin igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite

Ah, dobri stari časi – na to verjetno pomisli večina, ko sliši fraze, kot so »divji zahod«, »zlata mrzlica« in »Klondike«. Če ste tudi vi odraščali ob vesternih, Indijancih in Clintonu Eastwoodu, vam bo ta nov spletni igralni avtomat z imenom More Gold Diggin verjetno vzbudil nekaj prijetnih nostalgičnih spominov.

Čeprav je bila resničnost daleč od romantičnih zgodb v naši domišljiji ali filmih, nas zgodbe z divjega zahoda navdušujejo vse do danes. Betsoft se je odločil, da bo stavil prav na to, zato je njihov nov spletni igralni avtomat poln zlata, rubinov in drugih dragocenih draguljev.

Poleg tega zlata tudi ne boste izpirali sami. Spremljala vas bosta dva »preprostejša«, vendar nič manj zabavna in prijazna pustolovca. Jeb in Clyton vas bosta spremljala skozi celotno igro in se bosta odzivala na vaša dejanja, ko se bodo koluti vrteli, na enak način kot pri igralnih avtomatih Gonzo’s Quest in Rook’s Revenge.

Nagrade zahvaljujoč padajočemu kamenju

Tukaj dejansko ne bo vrtljivih kolutov. Medtem ko ima igralni avtomat More Gold Diggin 5 kolutov, 3 vrstice in 25 dobitnih vrstic, se koluti ne vrtijo. Podobno kot pri igralnem avtomatu Rook's Revenge, boste dobitne kombinacije pridobivali s padajočim kamenjem. Sistem, ki uporablja eksplodirajoče dobitne kombinacije, je zelo podoben tej igri. Kadar koli zadenete dobitek, kombinacija eksplodira in njene položaje nadomestijo kamni nad njo. Ti lahko nato ustvarijo nove dobitne kombinacije, kar pomeni, da lahko brezplačno prejmete dodatne dobitke. Ob vsaki eksploziji vrstice se poveča tudi množitelj. Osnovna igra ima štiri nivoje množitelja: 1 x za prvi dobitek, 2 x za drugega, 3 x za tretjega in 5 x za vsak naslednji dobitek.

Igra vključuje tudi funkcije bonusa. Te morda res niso najbolj izvirne, vendar povečajo možnost za dobitek, kar v resnici največ šteje. Prvi bonus je simbol Wild. Deluje enako kot pri tako rekoč vseh drugih spletnih igralnih avtomatih. Deluje kot nadomestni simbol, ki lahko nadomesti manjkajoče simbole v nepopolnih dobitnih vrsticah.

Druga posebnost pri igralnem avtomatu More Gold Diggin je brezplačen simbol vrtljaja. Predstavlja ga sod z dinamitom. Če ga zadenete na treh skrajno levih kolutih, osvojite tri brezplačne vrtljaje. To se morda ne zdi veliko, toda ne pozabite, da lahko eksplodirajoče dobitne kombinacije vodijo do dodatnih brezplačnih vrtljajev. Poleg tega se med brezplačnimi vrtljaji spremeni tudi množitelj. Množitelji se spremenijo v 3 x, 6 x, 9 x in 15 x. Takšni množitelji lahko vodijo do zares lepih dobitkov.

Odlični vizualni učinki, v katerih lahko uživate tudi med brezplačnim igranjem

Na koncu želimo igro pohvaliti tudi zaradi vizualnih učinkov. Navsezadnje gre za Betsoftovo igro, zato ste lahko prepričali, da vas grafika in zvočni učinki ne bodo razočarali. Betsoft je spet zares pokazal, kako na teh področjih opraviti odlično delo, in zagotavljamo vam, da boste uživali v svoji avanturi iskanja zlata. Igralni avtomat je v celoti v 3D in ima dinamične elemente ozadja, zato imate ves čas igranja otipljiv občutek, da ste del resničnega sveta. In tudi Jeb in Clyton vas bosta precej pogosto opomnila na svojo prisotnost.

Če se odločite preizkusiti More Gold Diggin, ne boste razočarani. Mi smo se ob igranju zares zabavali.

Igralni avtomati z dragulji

Drugi igralni avtomati ponudnika Betsoft