Mega Joker

Mega Joker


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Novomatic
Brezplačno igranje spletne igre Mega Joker
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na .
Vrsta igralnega avtomata videoigralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 40 stavnih vrstic
Zmagovalno razmerje 96%
Najmanjši znesek stave 0,01€ x 1 (stavnih vrstic) = 0,01€
Največji znesek stave 2€ x 40 (stavnih vrstic) = 80€
Nadomestni simbol Wild sličica jokerja, ki se lahko pojavi na katerem koli kolutu
Bonusna igra Ne
Pomnoževanje dobitkov klasična igra na srečo s stavami na rdečo ali črno barvo

Igralni avtomat Mega Joker ponudnika Novomatic

Videoavtomat Mega Joker ima 5 kolutov, 40 stavnih vrstic in 96-odstotno izplačilo. Gre za enega dobro uveljavljenih igralnih avtomatov ponudnika Novomatic, ki ima – podobno kot Sizzling Hot in Power Stars – temo sadja. V nasprotju z drugimi priljubljenimi igralnimi avtomati sicer ne vključuje bonusne igre, vendar se ponaša s pogostimi nadomestni simboli Wild in velikim številom zmagovalnih kombinacij.

Mega Joker je izjemno preprost in barvit spletni igralni avtomat, ki so ga ustvarili avstrijski razvijalci pri podjetju Novomatic, primeren pa je zlasti za amaterske igralce in začetnike. Zaradi teh značilnosti ga najdemo v ponudbi tako rekoč vseh klasičnih igralnic na svetu, iz istega razloga pa je izjemno pogosto na voljo tudi v spletnih igralnicah. Sličice sadežev dajejo temu igralnemu avtomatu pridih klasike, nadomestni znaki (jokerji) pa okrepijo napeto pričakovanje, saj odpirajo pot velikim dobitkom. Vsak ljubitelj spletnih igralnih avtomatov bi moral vsaj enkrat v življenju poskusiti igrati na tem igralnem avtomatu.

Zmagovalni simboli in kombinacije na igralnem avtomatu Mega Joker

Ni presenetljivo, da je 5 jokerjev v vseh vrsticah na igralnem avtomatu Mega Joker najvišja zmagovalna kombinacija. Ta prinese dobitek v višini 50-kratnika stave na določeno vrstico, kar pri 40 vrsticah pomeni, da lahko skupni dobitek znaša tudi do 2.000-kratnik (!) stave pri posameznem vrtljaju. Drugi simboli seveda prinašajo manjše dobitke, vendar lahko denimo sličica sedmice (na voljo sta največ dve – rdeča in zelena) zagotovi skupne dobitke v znesku največ 400-kratnika stave; jagode in hruške pomenijo največ 240-kratno pomnožitev, sličice sadežev, kot sta grozdje in melona, pa največ 160-kratno pomnožitev. Najmanj velikodušne dobitke lahko pričakujete pri sličicah limone, slive in češnje. Te so lahko največ 100-kratni množitelji dobitkov, pod pogojem, da se pojavijo na vseh 40 stavnih vrsticah na vseh kolutih.

Posebna sličica pri tej spletni igri je zvezda. Če se v stavnih vrsticah pojavi petkrat, osvojite največ 400-kratnik zneska stave, to pa je toliko, kot bi dobili pri zmagovalni kombinaciji sedmic.

Bonusi in posebne funkcije

Mega Joker je resnično preprost spletni igralni avtomat, na katerem je mogoče zaslužiti samo zaradi 40 stavnih vrstic. Na voljo namreč ni nobenih posebnih bonusnih funkcij. Toda sličice jokerja in zvezde se pojavljajo dovolj pogosto, da igralcu omogočijo izdatne dobitke, zato bonusna igra pravzaprav niti ni potrebna.

Pomnoževanje dobitkov

Če želite na tem igralnem avtomatu dobitke pomnožiti, je na voljo funkcija »igranje na srečo«, ki omogoča, da s stavami na rdečo in črno barvo najmanj podvojite dobitke. Priporočamo pa, da te funkcije ne uporabljate prevečkrat zaporedoma, saj boste ob vse že zaradi enega samega neuspešnega poskusa.

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Novomatic