Dolphin’s Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Novomatic
Brezplačno igranje spletne igre Dolphin’s Pearl Deluxe
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na .
Vrsta igralnega avtomata videoigralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 10 stavnih vrstic
Zmagovalno razmerje 96,18%
Najmanjši znesek stave 0,40€
Največji znesek stave 100€
Nadomestni simbol Wild sličica delfina, ki je prikazana na vseh poljih in ki je dvakratni množitelj dobitkov
Bonusna igra 15 vrtljajev in trikratnik dobitkov
Pomnoževanje dobitkov klasične stave na rdečo ali črno barvo

Kot številni drugi priljubljeni igralni avtomati je tudi Dolphin's Pearl ponudnika Novomatic Games bil najprej priljubljen v klasičnih igralnicah, šele zatem je prodrl v spletni svet. Danes na njem igrajo spletni igralci z vsega sveta, še zlasti iz Evrope.

Videoigralni avtomat Dolphin's Pearl Deluxe je v osnovi kopija igralnega avtomata Lucky Lady's Charm istega ponudnika. Ker je igralni avtomat Lucky Lady's Charm postal ena največjih uspešnic proizvajalca Novomatic, so se razvijalci verjetno odločili vztrajati pri tem, kar se obnese, in so spremenili zgolj grafično zasnovo – in tako je najbrž nastal igralni avtomat Dolphin's Pearl. Ta petkolutni videoigralni avtomat z desetimi zmagovalnimi vrsticami ni več eden najsodobnejših. Značilna je zgolj preprosta grafika, pa tudi zvoki niso najboljši. Toda če ste izkušen igralec in znate ceniti možnosti in zmagovalna razmerja starejših igralnih avtomatov brez najsodobnejših grafičnih elementov, skriva igralni avtomat Dolphin's Pearl Delux nekaj prijetnih presenečenj.

Kombinacija simbolov na igralnem avtomatu Dolphin's Pearl Deluxe lahko pomeni 25- do 100-kratno pomnožitev stave, simbol Wild (sličica z delfinom) pa še dodatno 2-kratno pomnožitev stave. Toda največkrat zadenete manjše dobitke, na podlagi katerih poskušate pridobiti tri sličice bisera, ki sprožijo najboljšo stvar pri tem igralnem avtomatu – bonusno igro.

Bonusna igra na igralnem avtomatu Dolphin’s Pearl Deluxe

Bonusna igra lahko zajema 200 do 300 vrtljajev, če vam uspe najti vsaj tri bisere, ki zagotovijo 15 brezplačnih vrtljajev (»free spins«). Vendar so takrat že vsi dobitki pomnoženi s tri, zato lahko bonusna igra zelo vpliva na vaša sredstva. Bonusna igra na igralnem avtomatu Dolphin's Pearl Deluxe ni tako vznemirljiva kot razprševanje simbolov na igralnem avtomatu Book of Ra Deluxe, toda to zgolj preusmerja pozornost z zmage na napeto pričakovanje.

Naš nasvet v zvezi z igralnim avtomatom Dolphin’s Pearl

Vedno igrajte odgovorno in bodite previdni, ko poskušate z uporabo funkcije Gamble osvojiti mamljiv dobitek. Vedno boste namreč v skušnjavi, da bi dobitek podvojili. Če se že odločite in stavite na rdečo ali črno barvo, ne preskušajte sreče in ne stavite več kot dvakrat zaporedoma. Verjetnost, da dobite, je namreč zelo majhna.

Underwater slots

Drugi igralni avtomati ponudnika Novomatic