Dazzle me

Dazzle me


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 do 5 vrst, 76 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 96.9 %
Najmanjši znesek stave 0.20 €
Največji znesek stave 200 €
Igralne funkcije Brezplačni vrtljaji, nadomestni simboli Wild, povezani koluti

Če mislite, da so vsi igralni avtomati enaki in se dolgočasite, če samo pogledate običajno ponudbo, potem vam priporočamo, da si pobližje ogledate igralni avtomat Dazzle me. Že na prvi pogled je drugačen, in čeprav morda ne ponuja tako veliko bonusov kot »univerzitetni« Starburst, ga je gotovo vredno preizkusiti.

Ta neobičajen igralni avtomat dela čudeže s številom vrst

Že smo omenili, da je ta igralni avtomat močno drugačen od drugih, in razlog tega se skriva v pristopu k številu vrst na posameznih kolutih. Medtem, ko je kolutov klasičnih 5, pa se število vrst spreminja. Prva dva koluta imata 3 vrste, naslednja dva 4, zadnji kolut pa ima tradicionalnih 5 vrst. Torej, čeprav boste med igranjem Dazzle me morda videli veliko podobnosti z drugimi igralnimi avtomati, vsebuje ta igralni avtomat tudi edinstven element. Različno je tudi število zmagovalnih vrst – Dazzle me jih ponuja do 76. Škoda, da jih ni mogoče izbirati; njihovo število je stalno, kar poveča zahteve glede vašega pologa.

Izkušnjo ob igri dodatno poudarjajo vizualni učinki in zvok. Podjetje NETENT ni varčevalo in čeprav na prvi pogled morda to ni vidno, je barvni svet dragocenih draguljev poln majhnih podrobnosti. Poleg tega je zvok prijeten in ga tudi med daljšim igranjem nismo izklopili.

Nadstandardni bonusi v Dazzle me

V nasprotju s tem, na kar smo morda namigovali na začetku, igra dejansko ponuja nekaj solidnih bonusov. Prvič, bili smo zelo zadovoljni s simbolom Free Spin, ki vas nagradi z brezplačnimi vrtljaji neposredno na kolutih. 3 od teh simbolov vam dajo 8 brezplačnih vrtljajev, 4 simboli vam dajo 12 brezplačnih vrtljajev in če vam uspe dobiti 5 simbolov, potem boste prejeli 16 brezplačnih vrtljajev.

Drugi bonus, imenovan Linked Reels, je prav tako povezan z brezplačnimi vrtljaji. Ta bonus je na voljo med brezplačnimi vrtljaji. Ideja je naslednja: po vsakem krogu sosednji koluti 1 do 4 postanejo identične kopije. To pomeni, kolut 2 postane identična kopija koluta 1 in kolut 4 postane kopija koluta 3. To vam daje veliko večje možnosti, da osvojite resnično zanimive nagrade.

Dazzle me ponuja še en bonus: Dazzling wild reels. Kot že ime pove, je ta bonus povezan s simboli wild. Ti se naključno pojavijo med normalno igro, kot vrhnja plast na enem celotnem kolutu. Način delovanja je naslednji: če vam uspe dobiti simbol wild, se drugi koluti začnejo ponovno vrteti in tudi ti lahko potem postanejo koluti Dazzling Wild. In v tem primeru se lahko veselite resnično spektakularnih dobitkov. Vendar pa ni mogoče vplivati na število spremenjenih kolutov, gre preprosto za srečo.

Preden dejansko porabite denar, preizkusite Dazzle me brezplačno

Morda se vam zdi igralni avtomat prezapleten – vendar pa nam lahko zaupate, ko vam rečemo, da je zelo enostavno razumljiv. Potrebujete le nekaj vrtljajev, da ga obvladate. Ponujamo vam priložnost, da brezplačno igrate na igralne avtomate in se na ta način prepričate, ali je ta neobičajen igralni avtomat primeren za vas. In če vam bo na koncu všeč, potem vam bo gotovo ponudil zdrav odmerek zabave.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati z dragulji

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt