Big Bad Wolf

Big Bad Wolf


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Quickspin
Vrsta igre video igralni avtomat
Razmerje prikaza 16:9 (širokozaslonsko)
Vrsta kolutov vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, 25 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 97.35%
Najmanjši znesek stave 0,25€
Največji znesek stave 125€
Druge igralne funkcije brezplačni vrtljaji Free spins, nadomestni simboli Wild, simboli Scatter, kaskadni koluti

Nekoč so živeli trije prašički. Odločili so se, da si zgradijo vsak svojo hiško. Nato je prišel velik hudoben volk in jih pojedel! Kakšna bo njihova usoda? To je odvisno od vas in vaše sreče.

Zdi se, da so fantje pri ponudniku igralnih avtomatov Quickspin svojim otrokom prebirali pravljice za lahko noč in se odločili, da svojo najljubšo razvijejo v najnovejši video igralni avtomat – Big Bad Wolf.

Gre za klasični petkolutni igralni avtomat s 25 zmagovalnimi vrsticami. Oznaka »klasičen« sicer ni ustrezna, saj je Big Bad Wolf izjemno samosvoj igralni avtomat, ki se dobro izkaže.

Igralca že na prvi pogled navduši čudovita grafika z lepimi pastelnimi barvami in vrsto posebnih učinkov. Za popestritev v prozaičnem svetu igralnih avtomatov je poskrbljeno s koluti z igrivim volkom in prašički.

Toda grafika najverjetneje ni edino, kar bo razveselilo igralce. Odlična funkcija, ki jo pri drugih igralnih avtomatih srečamo le redko, je »padajoči kolut«. Ko si namreč privrtite zmagovalno kombinacijo, se posebna polja raztreščijo in izginejo, nato pa jih nemudoma nadomestijo popolnoma novi koluti, ki se prikažejo na njihovem mestu, in če ti ustrezajo kombinaciji, so lahko vaši dodatni, zbirni dobitki.

Poleg tega so na voljo tudi klasični priljubljeni bonusi, kot so brezplačni vrtljaji, bonusi Wild, bonusi Scatter in dodatni bonus »Odpihni hiško«, ki lahko spreminja tudi kolute v določeni vrsti in odpira priložnost za zmago celo po malodane brezupnem vrtljaju.

To prijetno igro zaokrožijo izjemni zvočni učinki, ki izboljšajo presenetljivo odlično igralno izkušnjo. Treba je reči: to igro morate preizkusiti! Gotovo ne boste mogli skriti nasmeška, četudi bi se vam zmagovalni niz izmikal.

Igralniške igre ponudnika Quickspin najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomat s pravljicami

Drugi igralni avtomati ponudnika Quickspin