More Fresh Fruits

More Fresh Fruits


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Endorphina
Avtor: Endorphina
Tema: Sadje
Koluti: 5 kolutov, 4 vrstice
Dobitne vrstice: 40
Jackpot: Ne
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96 %
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: simbol Wild, simbol Scatter, Gamble (TVEGANJE)

Zagotovo se strinjate, da bodo igralni avtomati s sadjem verjetno vedno v trendu. Konec koncev se igre s to temo trdno držijo svojega mesta med TOP igralniškimi igrami. To je dobro znano dejstvo tudi v podjetju Endorphina, kar se vidi – njihov spletni igralni avtomat More Fresh Fruits je dobro zasnovan in spoliran.

Že ime igre vzbudi vprašanje, ali več sadja pomeni več nagrad. Torej smo si igro pogledali pobliže.

More Fresh Fruits igralcem ponuja zelo spodobne pogoje za lepe nagrade. Na začetku vas zaprosijo, da izberete, koliko zmagovalnih vrstic želite uporabiti – 1, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 ali 40. Igra uporablja pet kolutov in štiri vrstice.

Zmagovalne kombinacije se štejejo samo od leve proti desni, vendar simbol scatter deluje povsod. Če je v eni dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Po drugi strani se več zmagovalnih kombinacij, ki se nahajajo v ločenih zmagovalnih vrsticah, sešteva.

Zanimiv element, ki ga preprosto ne smete prezreti in vam omogoča, da iz ponujenega sadja dobite več soka, je mini igra, ki deluje kot množitelj. Ta način lahko uporabite po vsaki zmagi. To naredite tako, da preprosto kliknete gumb TVEGANJE (TAKE RISK) (deluje kot klasična funkcija Gamble). To bo prikazalo 5 kart. Prva je delivčeva in je razkrita. Ostale 4 so skrite. Vaš cilj je najti karto z višjo vrednostjo od delivčeve. Če uspete, se vaša nagrada podvoji. To je precej dober razlog za nadaljevanje, če si upate. Vendar bodite previdni – če je delivčeva karta as, ga lahko premagate samo, če dobite jokerja (kar je dokaj redko). Kakor hitro smo videli, da ima delivec karto, ki je višja od desetke, smo preprosto kliknili TAKE WIN. Ampak morda smo malce preveč previdni.

Spletni igralni avtomat ponuja tudi klasične simbole za bonuse. Simbol Wild deluje kot joker: nadomesti lahko kateri koli manjkajoči simbol v dobitni kombinaciji. Simbol Scatter je nato prikazan z dvema zvezdicama. Če se pojavi (vsaj trikrat) na katerem od vaših kolutov, boste dobili res zajetno nagrado.

Še vedno mislite, da ti igralni avtomati ne ponujajo veliko, kar zadeva bonuse? Potem vam lahko prav gotovo priporočamo, da izrabite bonuse in posebne ponudbe posameznih igralnic. Konec koncev vsaka igralnica nudi velik nabor zanimivih ponudb in posebnih daril – pogosto ciljajo najprej in predvsem na nove igralce.

More Fresh Fruits – tudi brezplačno

Kot smo že omenili, so igralni avtomati s sadjem tukaj od zmeraj in bodo tukaj vsaj še v bližnji prihodnosti, vendar razvijalci še vedno tekmujejo, kdo bo naredil najprivlačnejši igralni avtomat s to temo. More Fresh Fruits je zagotovo močan tekmec. Preizkusite ga tudi vi in se odločite, ali vam je všeč – na voljo je tudi brezplačno.

Igralni avtomati s temo sadja

Drugi igralni avtomati ponudnika Endorphina