Blood Suckers™

Blood Suckers™


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Na igralnem avtomatu Blood Suckers™ igrajte za pravi denar v igralnici Karamba.
Igrajte in osvojite

Ali ste radi prestrašeni med igranjem? Ali uživate ob mrazenju in dramatičnosti ob gledanju grozljivk? Vampirji v igralnem avtomatu Blood Suckers bodo poskrbeli, da boste izkusili pravo grozljivo ekstazo.

Igre s temnim vzdušjem imajo v našem srcu posebno mesto in ta igra proizvajalca NETENT s tega vidika zagotovo ne razočara. Ne pričakujte romantičnih in mišičastih vampirjev, v katere se zaljubijo najstniki. V igri Blood Suckers boste našli različice stare šole, ki so videti, kot bi prišli naravnost iz del Brama Stokerja. Mrtvaško bela koža, oči brez življenja in zelo ostri zobje, ki so pripravljeni posesati kri iz nedolžnih mladih deklet. Ali ste se pripravljeni soočiti z njimi samo z lesenim kolom, česnom in srebrom? Če torej želite igrati, boste morali poskusiti ravno to.

Klasično skrivanje pod vampirskim pregrinjalom

Blood Suckers je spletni igralni avtomat s petimi koluti, tremi vrsticami in 25 fiksnimi vrsticami, kjer je cilj osvojiti vsaj tri identične simbole v zmagovalni vrstici v smeri od leve proti desni. Seveda pa višina vaše začetne stave vpliva na višino dobitka. To je mogoče konfigurirati s pomočjo do štirih ravni in s prilagajanjem vrednosti žetona.

Toda samo čakanje, da se koluti prenehajo vrteti, bi hitro postalo dolgočasno tudi v neustrašnem svetu vampirjev, zato so razvijalci za vas pripravili lep sklop donosnih bonusov. Zelo nam je všeč, da se niso ustavili pri običajnih simbolih Wild in Scatter, ampak so dodali ločeno bonusno igro.

Pobijte vse.

Simbol Wildje, kot bi pričakovali, karta wildcard, ki lahko nadomesti kateri koli manjkajoči simbol v potencialno zmagovalni vrstici. Poleg tega deluje tudi kot klasičen simbol. Če ga torej dobite dvakrat ali večkrat, boste na svoj račun prejeli nekaj kredita.

Simbol Scatter pa je še boljši. Če na kolutih prejmete dva ali več simbolov Scatter, se poveča množitelj, pri čemer množitelj vpliva na vašo stavo v danem krogu. Če osvojite tri ali več simbolov Scatter, boste nagrajeni z 10 brezplačnimi vrtljaji, izmed katerih vsak prinese še trikratnega množitelja za prejete dobitke.

Končno pa lahko vstopite v krvavo bonusno mini igrotako da osvojite tri ali več simbolov za bonusno igro. Ti bonusi se morajo nahajati v zmagovalni vrstici. Vaša naloga je izbiranje krst z vampirji, dokler ne najdete prazne. Za vsakega odkritega (in prebodenega) vampirja boste osvojili določen znesek, zato je bonusna igra lahko precej radodarna. Bonusna igra ni postala dolgočasna tudi po večkratnem uspešnem igranju.

Dobro zasnovana grafika je pri tem zagotovo pomemben dejavnik. Kot smo že omenili, vampirji, ki se pojavljajo v tej igri, niso vampirji, s katerimi bi prijateljsko poklepetali in razpravljali o prednostih in slabostih nesmrtnosti. Vsa grafika je ročno narisana in ima svojevrstno temno privlačnost. Enako velja za zvok. Zavijanje vetra in kriki žrtev so zelo razpoloženjski. Za najboljši učinek priporočamo, da to igro igrate ponoči, najbolje okoli polnoči.

Prva odprava v svet vampirjev naj bo brezplačna

Če ste se odločili, da boste junak, in ste doma že začeli iskati lesen kol ter kladivo, najprej igrajte igro Blood Suckets zastonj, da se boste varno poučili o igri. Potem boste dobro opremljeni, da se boste podali naravnost v to vampirsko avanturo in da boste izsesali nekaj denarja od gospodarjev teme.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt