Twin Spin

Twin Spin


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt

Pregovor pravi, da starega psa ne moreš naučiti novih trikov, a pri spletnih igralnih avtomatih, to na srečo, ne drži popolnoma. Pod pritiskom konkurence, se razvijalci iger pogosto srečujejo z vprašanjem kako prenoviti popularno retro tematiko igralnih avtomatov. Zato vedno pogosteje videvamo klasične igralne avtomate s svojim prvotnim retro občutkom, ki so polni novih funkcij in bonusov.

Prenovljena klasika

Eden izmed takšnih primerov je tudi igra Twin Spin, spletni igralni avtomat ponudnika NETENT. Ponuja prijetne in preizkušene vizualne učinke in povrh dodaja še nekaj zanimivih izboljšav. Medtem ko grafika ni nič posebnega, pa v primeru tega igralnega avtomata to resnično ni pomembno. Pri igri Twin Spin v resnici ni pomembna zgodba ali zatopljenost. Je preprost igralni avtomat, ki je popoln za hitro igro ali takrat, ko je vaš prosti čas omejen.

Igra Twin Spije je nelinijsko zasnovan 5-kolutni igralni avtomat z do 243 dobitnimi kombinacijami. Vendar pa, da bi dobili nagrado, morate dobiti dobitno kombinacijo, ki je sestavljena iz vsaj 3 enakih simbolov na sosednjih kolutih. Dobitne kombinacije se vedno začnejo na prvem kolutu na levi.

Twin Reel vas bo zabavala

Glavni vir razvedrila na igralnem avtomatu Twin Spin je, tako imenovana, funkcija Twin Reel, ki je tudi razlog za ime igralnega avtomata. Ta funkcija deluje tako: na začetku vsakega vrtenja je en par sosednjih kolutov vedno enak in povezan. Takšen par je mogoče ustvariti na katerem koli od petih kolutov in se za vsako vrtenje spreminja. V posebnih primerih se lahko par spremeni v tri, štiri ali celo pet povezanih kolutov. Ta številka je vedno naključna in določena ločeno.

Lahko bi rekli, da je to tista funkcija, ki brez težav nosi celotni igralni avtomat, in tako so se avtorji odločili, da ne bodo uvajali nobenih drugih bonusov, da bi tako igralni avtomat ohranili dokaj preprost in eleganten. No, če smo natančni, lahko tukaj najdete tudi klasične simbole Wild (tj. nadomestne karte) – ti lahko nadomestijo kateri koli drug simbol v nepopolnih dobitnih kombinacijah. Vendar pa se ta pojavlja le na kolutih 2, 3, 4 in 5.

Želite igro Twin Spin igrati brezplačno?

In to je to, dragi prijatelji. Od igre Twin Spin ne pričakujte ničesar drugega, kakor le hitro in preprosto obliko razvedrila. Če je to tisto, kar iščete, boste več kot zadovoljni. In če niste popolnoma prepričani, da vas bo igra zabavala in ne želite zapraviti pravega denarja, da bi to izvedeli, lahko preprosto poskusite igrati Twin Spin popolnoma brezplačno. Izvolite poskusiti in uživajte.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt