Mythic Maiden

Mythic Maiden


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Avtor: NetEnt
Tema: Igralni avtomat s tematiko čarovnije in mitologije
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 30
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96.58%
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, brezplačno vrtenje, večkratnik

V zraku je groza

Podstrešje zapuščene stare hiše, kjer straši, mesečeva svetloba, ki sije skozi strešna okna, in soba, polna strašljivih relikvij. To in še veliko več boste našli v spletnem igralnem avtomatu z grozljivo temo Mythic Maiden. Igro je razvilo podjetje NET ENTERTAINMENT, ki je po celem svetu znano po popolno zasnovanih avdiovizualnih video avtomatih in igralniških igrah. Če si torej želite, da bi vas bilo med igranjem igralnega avtomata strah, je ta igra kot narejena za vas. Skrivnostne stopinje in vedno prisotno škripanje vrat bo v vas zbudilo občutek, da ste opazovani in da na tem podstrešju niste sami.

Igro Mythic Maiden sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 30 fiksnih dobitnih vrstic. Dobitne kombinacije veljajo samo od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu na levi ter se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo. Na desni strani kolutov se nahaja tudi sarkofag, vendar se k temu vrnemo pozneje.

Igralni avtomat s privlačnimi bonusi

Igra Mythic Maiden vključuje vse dodatne elemente, ki bi jih pričakovali pri zelo privlačnem igralnem avtomatu. Pa si jih poglejmo. Poleg klasičnih simbolov, kot so skrinja, lobanja, pajek, dlan okostnjaka, ki drži knjigo, ali sveče v obliki A, K, Q, J ali 10, koluti vsebujejo tudi simbol lune, ki se spreminja v lobanjo. Ne ustrašite se je, ko jo boste zagledali – to je simbol Wild te igre. Deluje celo kot joker, ki lahko nadomesti manjkajoče simbole v potencialno dobitni vrstici. Poleg tega se vsi dobitki, pridobljeni s simbolom Wild, potrojijo.

Naslednji, rdeče-modri krog svetlobe, je simbol Scatter. Če ga na svojih kolutih dobite vsaj trikrat, vam lahko samo čestitamo. To bo odklenilo skrivnosten sarkofag (krsto) na desni, ki smo ga omenili prej, ter vas prestavilo v dodatno miniigro z brezplačnimi vrtenji. Trije simboli Scatter vam zagotovijo 10 brezplačnih vrtenj, 4 simboli 15 vrtenj in 5 simbolov 30 vrtenj. Poleg tega boste lahko med igranjem v načinu z brezplačnimi vrtenji dobili večkratnike (vašo nagrado povečajo za dva- do desetkrat) ali dve dodatni brezplačni vrtenji.

Premagajte svoj strah in preizkusite igro Mythic Maiden!

Igra Mythic Maiden vam lahko zagotovi več ur dobre zabave. Kombinacija več dodatnih elementov vam obljublja visoke nagrade, vendar boste pri tem potrebovali tudi malce sreče. Še posebej moramo priznati, da smo potrebovali kar nekaj časa, da smo našli simbole Scatter, ki jih potrebujete, da odprete sarkofag in izkusite miniigro z brezplačnimi vrtenji. Na koncu je od vas odvisno, ali boste preizkusili to igro ali izbrali drugo. Vendar ne pozabite – sreča spremlja pogumne.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Scary slot machines

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt