Dracula

Dracula


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Vrsta igre igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 16:9 (širokozaslonsko)
Vrsta kolutov vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 4 vrste, 40 stavnih vrstic (stalnih)
Teoretični donos za igralca 96,6%
Najmanjši znesek stave 0,20€
Največji znesek stave 200€
Igralne funkcije Free Spins, nadomestni simboli Wild, simboli Stacked Wilds, simboli Stacked, funkcija netopirja

Smo veliki ljubitelji priredb klasike, med katere nedvomno spada tudi Dracula. Že bežen pogled pove, da gre za igralni avtomat švedskega velikana NetEnt. Igro odlikuje izjemno profesionalen avdiovizualni prikaz, zato se imate resnično česa veseliti, če so vam všeč učinki. Pri razvijanju te igre je podjetje NetEnt črpalo navdih iz filmske klasike o vampirju iz leta 1931, od filmskega studia Universal Pictures pa je pridobilo tudi vse potrebne pravice.

Pri igri Dracula gre za klasični video igralni avtomat s 5 koluti, 4 vrstami in 40 stavnimi vrsticami. Igra seveda vključuje tudi možnost Free Spins – 10 krogov, če smo natančni. Prav tako zajema simbole Wild, napredne simbole Stacked Wilds in posebno funkcijo netopirja.

Simboli Wild so na voljo samo v osnovni igri na 2. in 4. kolutu. Če vam uspe dobiti celotno sličico Dracula na 2. kolutu (popolna sličica zavzema 3 polja) in obenem zadeti sličico Lady na 4. kolutu, se sproži bonusna igra Free spins in vaših je 10 brezplačnih vrtljajev. Če se vam uspe prebiti do brezplačnih vrtljajev, se simbol Wild spremeni v simbol Stacked Wild, ki v osnovi deluje enako kot simbol Wild, le da lahko nadomesti največ 3 polja na srednjem kolutu.

Posebna funkcija netopirja se med igro sproži naključno, vendar le enkrat na posamezni vrtljaj. Če se funkcija vključi, se prikaže netopir in se usede na vrteče se kolute. Netopir je na kolutu prekrivni element. Simboli, na katerih netopirji pristanejo prej ali slej, se spremenijo v enake aktivne simbole. Pri igranju osnovne igre se prikaže od 4 do 12 netopirjev, pri brezplačnih vrtljajih pa največ 20.

Igranje je preprosto in intuitivno, tudi za popolne začetnike. Igra Dracula je na voljo v vseh dobrih igralnicah, brezplačno pa jo lahko preizkusite tudi pri nas.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Scary slot machines

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt