Guns N’ Roses

Guns N’ Roses


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Na igralnem avtomatu Guns N’ Roses igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite

Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin – vam ta imena kaj povedo? Če vam vsaj eno požene kri po žilah v ritmu trdega rocka in bi kar zlomili kitaro ali dve, potem je igralni avtomat Guns N’ Rosespravi za vas. Legendarna glasbena skupina ima zdaj lastno spletno igro, ki jo je razvilo podjetje NETENT. Podjetje NETENT je iz skupine Guns N’ Roses potegnilo, kar je bilo mogoče, in če vam je skupina všeč, se boste zagotovo zabavali.

Že ko na samem začetku slišite pesem Welcome to the Jungle, boste točno tam, kjer so avtorji želeli, da ste – in potovanje se je šele pričelo. Med igranjem lahko poslušate največje uspešnice z izbranega seznama predvajanja igralnega avtomata, kar dodaja napetost in ritem celo najpreprostejšemu vrtenju kolutov.

Guns and Roses na vrtečih kolutih

Vendar glasba ni edini visokokakovostni sestavni del tega igralnega avtomata. Odlični so tudi grafike in vizualni učinki. Kot je bilo pričakovati, je legendarni logotip skupine Guns N’ Roses viden na številnih mestih, dobro oblikovani pa so tudi drugi simboli. Pod koluti boste našli skakajoče občinstvo, ki bo glasno proslavljalo vsako vašo zmago – resnično lep dodatek.

Ampak vrnimo se k igri. Igra Guns N’ Roses je 5-kolutni igralni avtomat s tremi linijami in 20 fiksnimi zmagovalnimi linijami. Zmagovalne kombinacije se štejejo izrecno z leve proti desni. Doslej je vse pod nazorom – to so običajne stvari, ki jih pričakujete od igralnih avtomatov. Pravi koncert pa se začne, ko v igro vstopijo posebne funkcije.

Radodarni bonusi s turnej, posebni načini in mini igre

Avtorji imajo za vas na zalogi nadpovprečno število iger z bonusi in posebnosti Simbol Wild – joker, ki lahko nadomesti druge simbole, da ustvari zmagovalno kombinacijo, je klasika, vendar je v igri Guns N’ Roses simbol Wild nadomeščen s tako imenovanim razširjenim simbolom Wild, ki vam lahko omogoči zmago tudi v drugih dveh linijah.

Čakajo pa vas še druga, inovativnejša presenečenja. Najprijetnejše so morda naključne funkcije, ki se lahko aktivirajo med igro. Sestavljajo jih trije posebni načini, ki se, kot pove že ime, aktivirajo naključno med vrtenjem kolutov.

Prvi se imenuje Legend Spins. Ko se aktivira, dobite tri brezplačna vrtenja. Med njimi se nekateri koluti ustavijo, da jih nadomestijo koluti Stacked Wild. Kolut Stacked Wild je kolut s simboli Wild v vseh treh linijah. Kolut 3 postane kolut Stacked Wild med prvim vrtenjem, nato postaneta koluta 1 in 5 koluta Stacked Wild in v zadnjem vrtenju znova postaneta koluta 2 in 4. Ta način ponuja resnično izjemno priložnost za velikanske nagrade.

Druga naključna funkcija se imenuje Appetite for Destruction Wild. Ko je aktivirana, boste pred naslednjim vrtenjem videli križ, ki ga sestavljajo simboli Wild na igralnem polju – ti se bodo nato zavrteli. Ko se koluti ustavijo, boste videli bodisi celoten križ bodisi njegov del. Ti simboli Wild seveda prav tako povečajo vašo možnost za zmagovalno linijo.

Tretja naključna funkcija je Solo multiplier. Ta funkcija vam bo ponudila naključnega množitelja, ki bo pomnožil vaše zmage iz zmagovalnih linij s faktorjem med 4 in 10. Ko je aktiviran Solo multiplier, postane zmagovalni simbol samo en specifičen simbol, vendar pa lahko zahvaljujoč simbolu Expanding Wild to pripelje do več stavljenih linij. Pozneje se vse zmage iz tega kroga pomnožijo z dodeljenim množiteljem.

Bonus za zveste oboževalce

Te posebne funkcije pa še niso vse. Seveda vam ni treba vsega prepustiti naključju – vse te bonuse lahko pridobite tudi tako, da jih preprosto spravite na svoje kolute. Funkcijo bonusa lahko aktivirate na kolutih 1, 3 in 5, kar sproži poseben način, ki vam bo ponudil enega od naslednjih treh bonusov: Encore Free Spins, igro z bonusom Crowd-Pleaser ali neposredno finančno nagrado.

Bonus Encore Free Spins vam takoj zagotovi 10 brezplačni vrtenj. Še več – med temi 10 vrtenji se bo eden od kolutov 2, 3 ali 4 spremenil v kolut Stacked Wild, kar pomeni, da bodo vsi simboli na tistem kolutu simboli Wild.

Crowd-Pleaser Bonus vas preseli na zaslon s preprosto igro pick & click. Vaša naloga je, da izberete med ponujenimi možnostmi tako, da je skupna vsota dovolj velika, da vas odpelje na naslednjo stopnjo prikazanega Crowd Metra. V tej mini igri obstajajo tri stopnje, nagrade, ki jih lahko dobite, pa so res odlične.

Igra, ki je kot brezplačen rock koncert

Pod črto igra res ponuja veliko – ampak zdaj nam ostane samo še končni solo, torej naša ocena. Ne bomo več zavlačevali: Z igro Guns N’ Roses smo se res zabavali. Vrtenje kolutov med poslušanje uspešnic, kot so November Rain, Paradise City ali prej omenjeni Welcome to the Jungle, zagotavlja posebno vzdušje.

Če želite igrati, priporočamo, da igralni avtomat Guns N’ Roses najprej preizkusite brezplačno. Navsezadnje je to lahko dobra odločitev, tudi če niste začetnik, saj se najprej spoznate z igro; predvsem če so pravila tako zapletena kot v tej. V tem primeru je veliko prijetneje, če se podrobnosti igre naučite, ne da bi tvegali svoj denar. Takoj za tem pa se vrzite vanjo – upamo, da bodo Axl in njegovi prijatelji radodarni do vas.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

bet-at-home Začetni bonus: 1000 EUR Igrajte in osvojite
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Unibet Začetni bonus: 100 EUR Igrajte in osvojite

Glasbeni igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt