Smiling Joker 2

Smiling Joker 2


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Apollo Games
Avtor: Podjetje Apollo Games
Tema: Igralni avtomati s temo sadja
Datum izdaje: Januar 2018
Koluti: 3 koluti, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 27 dobitnih vrstic
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 95 %
Spremenljivost: Srednja
Jackpot: Ne
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simboli Wild, množitelj igre, samodejno igranje

Izstopati med številnimi igralnimi avtomati s temo sadja ni preprosta naloga. Ali razvijete zares zanimivo vizualno podobo ali pa namesto tega ponudite odlične funkcije in bonuse. Če vam uspe oboje, je vaš uspeh zagotovljen. V nasprotnem primeru pa se koluti na avtomatu ne bodo vrteli ravno pogosto.

Hitra igra na avtomatu

Spletni igralni avtomat Smiling Joker 2 podjetja Apollo Games je ostal nekje na sredini. Morda ne ponuja grafike, zaradi katere se vam bodo začele solziti oči, a ves sijaj, ki ga obdaja, ima zahvaljujoč zanimivo premišljenim bonusom zagotovo določeno karizmo. Zaradi njih smo igrali dlje.

Igra Smiling Joker 2 je dejansko najbolj klasična klasika. Gre za avtomat s tremi koluti in tremi vrsticami. Niti zaradi 27 fiksnih dobitnih vrstic ni edinstven. Iz grafičnega vidika smo ga ocenili kot povprečnega. Ko bo na vrsti vrtenje kolutov s sadjem, ne boste pomislili na nič drugega. A smo se kljub temu med igro zabavali, saj gre za hiter avtomat, kar pomeni, da med igro vaš čas ne gre v nič. Nič ni slabše od dolgočasnega igralnega avtomata, ki je poleg tega še počasen in dobesedno cveti pri 10-minutnem izplačevanju vaših dobitkov, ker jih prešteva cent po cent ... Vse to poteka tekoče. Kot je v navadi pri avtomatih podjetja Apollo, je mogoče hitrost igre povečati z uporabo funkcije samodejnega igranja, tako da držite pritisnjen gumb za začetek (start).

Bonusi, kjer vladajo jokerji

Kljub temu pa ne bi dolgo vztrajali pri igri Smiling Joker 2, če ne bi bilo ponudbe bonusov. Dejansko ne gre za nič, česar že ne bi videli, vendar lahko z dobrimi kombinacijami dodatnih simbolov osvojite lepe vsote, kar je nekaj, kar nas pritegne pri še tako slabih igralnih avtomatih.

Glavni bonus sta simbola Wild. In dvojine nismo uporabili po pomoti. Obstajata dva. Klasični joker z enako funkcijo kot povsod drugje. Nadomesti manjkajoče simbole v potencialni dobitni vrstici, tako da se prikaže in jo dopolni.

Drugi simbol Wild je Joker 2x. Deluje povsem enako kot navadni joker, če pa se pojavi v eni od dobitnih vrstic, podvoji njen dobitek. Oba simbola se lahko združita – če boste imeli v dobitni vrstici klasičnega in še dvojnega jokerja, vam bo izplačan dobitek. Seveda se zaradi simbola Joker 2x podvoji.

Zadnji bonus je simbol velike melone. Očitno je, da so nekomu pri podjetju Apollo Games všeč velike melone, zaradi česar jih srečamo tudi v igri. Dejansko gre za običajen simbol, le da je ta razširjen na dva položaja na kolutu in se lahko združi tudi z običajnimi melonami, s čimer poveča možnost za dobitno kombinacijo. Malo žal nam je bilo le, da je njegova vrednost enaka vrednosti običajne melone.

Igrajte igro Joker 2 v igralnici

Vemo, da igra Smiling Joker 2 ne ponuja veliko, a presenetilo nas je, da ponuja dovolj. Ne potrebujemo čudovite grafike ali visokotehnoloških miniiger, temveč samo nekaj dobrih kombinacij bonusov in brez težav bomo igrali naprej. In tako je bilo tudi tokrat. Preizkusite igro Smiling Joker 2, in če vam bo všeč lov za jokerji, igrajte na polno.

Igralni avtomati s temo sadja

Drugi igralni avtomati ponudnika Apollo Games