Emoji Planet

Emoji Planet


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Avtor: NetEnt
Tema: Netradicionalni zabavni igralni avtomati
Koluti: 6 kolutov, 5 vrstic
Dobitne vrstice: netradicionalne
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,48%
Spremenljivost: nizka/srednja
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simboli Wild, miniigre z bonusi

Emojiji (ali smeški) so precej nedaven pojav, ki je Facebook, Twitter, Instagram in druge mobilne aplikacije zadel kot nevihta. Pravzaprav bi si bilo danes težko predstavljati spletno komunikacijo brez njih. Konec koncev je včasih ljubljeni osebi lažje poslati žalostni obraz kot podrobno opisovati, kako hudo vam je, kajne?

Točno ti emojiji so glavni igralci v igri Emoji Planet, igralnem avtomatu podjetja NET ENTERTAINMENT. Prvič, ko smo igrali, smo bili precej presenečeni nad tem, da vsebuje 6 kolutov in do 5 vrstic, kar je precej redko. Dejanski mehanizem, ki je uporabljen za vrtenje kolutov in zmagovanje, temelji na kaskadah in padanju posameznih simbolov.

Netradicionalni igralni avtomat

Pozabite na klasične zmagovalne kombinacije, ki se morajo začeti skrajno levo in se brez prekinitev nadaljevati desno. Tukaj je vaša naloga dobiti vsaj 5 enakih simbolov, povezanih med seboj (eden zraven drugega, eden na drugem... ni pomembno, samo da so povezani). Če se to zgodi, bodo simboli eksplodirali in izginili. Nadomestili jih bodo drugi (to predstavlja neke vrste brezplačno vrtenje), kar vam bo omogočilo še več zmagovalnih kombinacij. To se bo nadaljevalo, dokler bodo koluti ustvarjali zmagovalne kombinacije.

Simbol Wild s petimi presenečenji

Simbol Wild v igri Emoji Planet je opisan kot zvezda in deluje kot joker. Nadomesti manjkajoče simbole v potencialno dobitni kombinaciji.

Sicer so največ vredni simboli LOL, vesoljček in smejoči se kakec. Drugi simboli vključujejo raketo, poljub, kos pice, bombo in dva modra srčka. Teh pet simbolov ima še drugo funkcijo, opisano na desni od kolutov. Imenujemo jih »bonus simboli«.

Če vam uspe dobiti dobitno kombinacijo recimo 5 od teh simbolov, se bo poleg vaše zmage število simbolov dodalo prej omenjenemu razdelku na desni. Bonus simbol se bo napolnil s petimi kosi. Cilj je dobiti vsaj 12 kosov v simbolu, kar bo aktiviralo njegovo sekundarno funkcijo. Vsak bonus simbol ima svoje edinstvene lastnosti.

  • Bomba – uniči 8 naključno izbranih simbolov, s katerimi si boste prislužili takojšnje izplačilo za vsak uničen simbol.
  • Pica – blok naključno izbranih simbolov 3 x 3 se bo pojavil nekje na kolutih, kar pomeni takojšnjo zmago.
  • Poljub – 3 simboli Wild se pojavijo na kolutih, vsak s tremi »življenji«. Ko ga uporabite v dobitni kombinaciji, simbol izgubi eno življenje.
  • Raketa – 10 simbolov Wild se bo pojavilo na naključno izbranih kolutih, kar pogosto vodi do več zmagovalnih kombinacij.
  • 2 srci – – zmage bodo pomnožene s številom polnjenj src +1. Če na primer v igri dvakrat zberete 12 src, se bodo vaše zmage potrojile.

V vrtincu zabave

Igra Emoji Planet morda ne ponuja najboljše grafike – pravzaprav je celo videti kot nekaj cenenega, kar so razvijalci naredili v par minutah, vendar smo se pri igranju neskončno zabavali. Čeprav smo dolgo čakali na prvo zmago, je bilo vredno. Če vam uspe zajahati val aktiviranih simbolov s sekundarnimi funkcijami, se vam lahko ob zmagah zavrti v glavi. Preizkusite igro sami in se prepričajte v naše besede.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Alternativni igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt