Crystal Land

Crystal Land


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playson
Na igralnem avtomatu Crystal Land igrajte za pravi denar v igralnici Unibet.
Igrajte in osvojite
Avtor: PLAYSON
Tema: alternativna možnost
Datum izdaje: 10/2017
Koluti: 7 kolutov, 7 vrstic
Dobitne vrstice: nelinearno
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 95,2 %
Spremenljivost: srednja
Jackpot: da
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simbol Wild, brezplačni vrtljaji, simbol Scatter, izravnava

Alternativnim spletnim igralnim avtomatom morda ne bo enostavno v konkurenci klasičnih igralnih avtomatov, toda kakovostni so našli svoje mesto v izbranih dobrih casinojih. To velja tudi za igralni avtomat Crystal Land, ki se s slogom izogiba izrazu standardni igralni avtomat.

Kombinacija mobilne igre in spletnega igralnega avtomata

Spletni igralni avtomat Crystal Land je bil ustvarjen pod okriljem podjetja Playson in na prvi pogled je vidno, da so v podjetju dobili navdih pri uspešnih mobilnih igrah, kot so »connect 3« ali v tem primeru »connect 5«. Všeč nam je ta koncept in tako nas je zanimalo, kako je podjetje Playson uspelo prenesti uspešno mehaniko v okolje spletnih igralnih avtomatov.

Na prvi pogled igralni avtomat udari s svojo grafiko oziroma s svojo celotno vizualno podobo. Ti sta precej dobro narejeni in pogosto se igralec želi dotakniti barvitih, sijočih in mamljivih kristalov. Igralni avtomat je zasnovan kakovostno in na najvišji ravni. Priznamo pa, da z igrami podjetja Playson ne pričakujemo nič drugega kot tradicionalno visoko postavljeno lestvico za vizualno opremo.

Kar pa ni tradicionalno, je igra. Pozabite na vrstice in na zmagovalne poti. V deželi Crystal Land načelo temelji na nečem drugem. Igralno polje je velikosti 7 x 7 polj in vaša naloga je, da zavrtite zmagovalno kombinacijo na teh poljih z najmanj 5 sosednjimi simboli. Čeprav ni pomembno, ali so ti simboli sosednji vodoravno ali navpično, je pomembno, da so drug poleg drugega. Če vam uspe povezati 5 simbolov, najprej osvojite dano vsoto in tudi dobite neke vrste brezplačni vrtljaj, saj zmagovalni simboli izginejo in se na njihovem mestu pojavijo novi simboli (novi simboli se pojavijo v najvišji vrstici). Tako to deluje do trenutka, ko na polju ni nobene zmagovalne kombinacije več.

Polna vreča bonusov

Del tega sistema je tudi dejstvo, da na začetku nimate na voljo vseh polj na igralnem polju. To pomeni, da ne vrtite vseh polj na kolutu. Do 25 polj je zaklenjenih. Odklene se po ena vrstica naenkrat, ko zavrtite zmagovalno kombinacijo oziroma ko ustvarite novo po odstranitvi prejšnje. Posledično bo odklepanje določenih vrstic odklenilo posebne bonuse, ki se naključno razporedijo po igralnem polju.

Simbol Wild, ki nadomešča manjkajoče simbole v potencialno zmagovalni kombinaciji.

Simbol Ruby Wild tudi deluje kot simbol Wild in se spremeni v simbol bombe, ki jo raznese, če postane del zmagovalne kombinacije, ter vam omogoča zamenjavo prvotnih kamnov z novimi, ki padajo iz vrstice nad njimi.

Po odklepanju zadnje vrstice na samem vrhu igralnega polja se začne bonus krog, v katerem veljajo posebna pravila. Čeprav v osnovi deluje enako kot običajni krog, po vrtenju zmagovalne kombinacije in sledečem izginotju zmagovalnih simbolov se na igralnem polju ne pojavijo novi simboli. Zato je v tem krogu idealno, da se s pomočjo bonusov znebite vseh simbolov.

Da bi zadeve izboljšali, vas bodo avtorji zmedli tudi s skrivanjem 3 skrinj v igralnem polju. Vsaka skrinja vsebuje simbol zvezde ali več zvezd. Majhna skrinja ima 1, srednja od 1 do 3 in velika od 2 do 4 zvezde. Super lastnost zvezd je, da delujejo kot množitelj dobitka. Vsaka zvezda je multiplikator +1, kar pomeni, da se lahko dobitek pomnoži do 9-krat. Vi morate le poiskati vse skrinje in imeti srečo pri iskanju velikih številk.

Dodatni posebni simboli, kot je Magic Potion, vam bodo pomagali doseči višje dobitke. To je čarobni simbol, ki vas bo rešil kadar koli, ko v igralnem polju ni zmagovalne kombinacije. Ima moč, da kateri koli simbol v polju spremeni v kateri koli simbol, ki je že prisoten na polju.

Pomik na višjo raven

Še ena super stvar, v kateri smo jo uživali v igri Crystal Land, je bila izravnava. To deluje kot pri drugih klasičnih igrah. Pridobite točke za zmago in ko jih zberete dovolj, se premaknete na višjo raven. Razlika med računalniškimi igrami in spletnimi igralnimi avtomati je, da vas višja raven ne nagradi z višjimi dobitki, pač pa z boljšimi bonusi, ki nazadnje vodijo do višjih dobitkov.

Igra ima devet stopenj in po zaključku vsake od njih dobite nagrado. Zavrteli jo boste na kolesu sreče. Prva možnost je nagrada v obliki vsote 5 % vseh dobitkov (samo dobitki iz kombinacij ujemajočih se simbolov) na pravkar zaključeni ravni. Druga vrsta nagrade je 2-krat 5 % vsote s prejšnje stopnje. Tretja možnost je hranilnik. Hranilnik bo zagotovil, da se bo celoten znesek od pravkar dokončane stopnje prenesel na naslednjo stopnjo. In z malo sreče ga je tam mogoče dvakrat pomnožiti.

Najprej avtomat Crystal Land preizkusite brezplačno

Mogoče med branjem tega menite, da je to zares zapletena igra. In če smo pošteni, je na začetku zares zapletena. Vse še bolj zapletejo dodatni bonusi in podbonusi. Če smo iskreni, se je pogosto zgodilo, da nismo vedeli, zakaj smo prejeli določeno korist.

Igralnega avtomata Crystal Land zagotovo ne priporočamo popolnim začetnikom, bolj naprednim igralcem pa priporočamo, da igrajo na igralnem avtomatu brezplačno pred prvim pravim vrtenjem kolutov. Nekaj časa bo trajalo, preden se boste seznanili z osnovnimi pravili. Potem pa bo zabavno. V igranju smo uživali kljub včasih kaotični shemi bonusov.

Igralniške igre ponudnika Playson najdete v naslednjih igralnicah:

bet-at-home Začetni bonus: 1000 EUR Igrajte in osvojite

Alternativni igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Playson