Avtomati Endorphina

Poskusite brezplačno igrati na igralnih avtomatih ponudnika Endorphina

Češka je močan igralec na področju e-igralništva. To dokazuje tudi dejstvo, da imajo številna podjetja, ki razvijajo spletne igralne avtomate, sedež ali razvojni center na Češkem. Eno izmed njih je tudi Endorphina, čeprav podjetje uradno deluje pod malteško licenco.

Endorphina je mlado podjetje, vendar to ne pomeni, da nima širokega nabora uspešnih iger. Nasprotno. Portfelj iger, ki ponosno nosijo logotip Endorphina, je dejansko bogat.

Jasno je tudi, da se podjetje osredotoča na tiste teme igralnih avtomatov, ki so sedaj najbolj priljubljene – z drugimi besedami: raje ima pristop brez tveganja. In temu se ne moremo posmehovati. Raje igramo na visoko kakovostnih igralnih avtomatih s temo, ki je bila že tisočkrat uporabljena, kot na avtomatih, ki nudijo izvirno okolje, vendar jim manjka kakovosti. Zato Endorphina primarno nudi klasične igralne avtomate s sadno tematiko in igralne avtomate z avanturistično tematiko (kjer nastopajo mitološki junaki).

Igralni avtomati, ki jih je razvilo podjetje Endorphina, so zelo dobro uravnoteženi. Odlični so za začetnike in izkušene igralce. To je mogoče doseči z zelo dobrim razumevanjem in občutkom za področje in jasno je, da imajo Endorphinini razvijalci oboje. Igre so preproste, polne zanimivih bonusov in imajo jasen grafičen podpis. Če povemo drugače: Endorphinine igre boste zlahka ločili od konkurenčnih.

Vedno cenimo takšno jasno razlikovanje od konkurence ter izvirnost. Verjetno boste to cenili tudi vi. Preberite naše ocene Endorphinih iger in jih preizkusite. Najbolj priljubljene igre so med drugim Jetsetter, Origami, Chimney Sweep in The Vampires.