Avtomati Apollo Games

Poskusite brezplačno igrati na igralnih avtomatih ponudnika Apollo Games

Češko podjetje Apollo Games je eden najmlajših ponudnikov v igralniški panogi. Na trg so stopili leta 2007 in se zahvaljujoč kakovosti svojega dela tam ustalili zelo hitro. Imajo se za strokovnjake za dizajn, razvoj in proizvodnjo igralnih sistemov in ne drznemo si, da se z njimi ne bi strinjali. Pomemben del podjetja Apollo Games je posvečen igralnim avtomatom VLT.

Igre podjetja Apollo Games boste videli igrati pretežno v srednjeevropskih igralnicah, njihovi ključni trgi so Poljska, Slovaška in Češka republika, se pa jih najde tudi v drugih državah Evropske unije. Podjetje se širi tudi v Afriko, kjer uspešno delujejo, na primer v Keniji in Ugandi.

Naj ste že imeli priložnost z užitkom igrati igre podjetja Apollo ali ne, se boste verjetno strinjali z nami, da ni veliko podjetij, ki bi znala tako popolno združiti sodobne igralne elemente s prekrasnimi podobami. Ne vemo, zakaj, vendar se razvijalce spletnih igralniških iger iz Češke republike zlahka prepozna. Naj gre za podjetje Apollo Games ali njihove češke konkurente, kot je recimo podjetje SYNOT Games – vsi ustvarjajo igre, ki si jih hitro zapomniš in pri katerih zlahka prepoznaš, kdo jih je ustvaril. To je verjetno najboljša vizitka, kar jih je.

Ampak dobre igre od slabih ne loči samo grafika. Pri podjetju Apollo Games so izjemne tudi igralne možnosti in tehnologija nasploh. Prav tako pomembno dejstvo, ki ga zagotovo opazi profesionalec, je, da podjetje Apollo Games svojo programsko opremo v celoti razvija interno, zato se lahko praktično takoj odzove na spremembe na trgu in ohrani svoj položaj na področju inovacij. Če primerjamo starejše igre podjetja Apollo Games z novejšimi, je napredek očiten – pa so bile tudi starejše igre odlične.

Zelo močan del, ki je enoten pri igrah podjetja Apollo, sta vzdušje in močen poudarek na zabavi. Nobeden od igralnih avtomatov tega ponudnika ni preprost igralni avtomat, kjer samo tolčete po gumbu Spin. Preizkusiti morate samo Crystal Miners, Slot Birds 81, Gangster World ali Mad Mechanic Deluxe in sami se boste prepričali, da so to igre v vseh pomenih te besede. Cele ure se lahko izgubite v njih in se pri tem odlično zabavate.