Razlika med online in klasičn. igralnimi avtomati

Razlika med online in klasičn. igralnimi avtomati

2013-06-13 16:43:39 -

Ste mnenja, da razlika med spletnimi igralnimi avtomati in tistimi v resničnih igralnicah ni vredna omembe? Potem se motite. Med njimi je več razlik, ki bi jih morali spoznati, preden vstopite v svet igranja spletnih ali realnih iger.

Izplačila

Možni dobitki na določenem igralnem avtomatu so odvisni od vrednosti izplačila. Višja ko je ta vrednost, več možnosti imate, da na igralnem avtomatu zmagate. Izplačilo pri igranju na spletne igralne avtomate je veliko večje kot pri igranju na klasične. V nekaterih igralnicah lahko razlika med spletnimi in standardnimi različicami igralnih avtomatov znaša do 23 % v prid spletnih iger. In prav to lahko močno vpliva na to, ali vam bo sreča naklonjena.

Bonus za zvestobo

Ko boste prvič obiskali standardno igralnico, vam verjetno ne bodo ponudili brezplačnih bonusov. To pa ne velja za spletne igralnice, ki si skušajo priboriti nove uporabnike in jih obdržati. Zadošča, da se registrirate, in že lahko izbirate iz celotne palete bonusnih storitev. Ponudba se med posameznimi igralnicami razlikuje.

Neomejene možnosti igranja

Najopaznejša razlika in največja prednost spletnih igralnih avtomatov je ta, da lahko nanje igrate kadar koli želite. Ni sem vam treba lepo obleči in odpeljati vse do igralnice v bližnje mesto, da bi lahko igrali na igralne avtomate. Nekateri igralci bodo sicer rekli, da to počnejo zaradi navala adrenalina, ki ga občutijo, ko vrtijo kolute na resničnem igralnem avtomatu. Vsekakor. Toda zakaj ne bi obeh izkušenj združili? Na svojem priljubljenem spletnem igralnem avtomatu izboljšajte svoje strategije in taktike iz udobja lastnega doma, občasno pa svoje spretnosti preizkusite v klasični igralnici.

Ogromni skupni jackpoti spletnih igralnih avtomatov

Ste že kdaj slišali za glavne dobitke v milijonski vrednosti, osvojene v pravih igralnicah? Kako pogosto sta osvojena glavna nagrada ali glavni dobitek v državni loteriji? V spletnih igralnicah lahko najdete več sto tisoč glavnih dobitkov (progresivni jackpoti), ki so redno osvojeni in ob znesku nekaterih se vam lahko zvrti v glavi. O tem, kako je zadeti enega od glavnih dobitkov v milijonski vrednosti, v svojih izjavah poroča mnogo zmagovalcev.

Osupljiva grafika najnovejših iger na video igralnih avtomatih

Pri igranju na igralnih video avtomatih (video avtomatih) v spletni igralnici ne gre le za vrtenje kolutov. Gre tudi za užitek ob dovršeni grafiki iger na video avtomatih, izredno kakovostnem zvoku in mističnih zgodbah v temah video avtomatov. Napredek pri najnovejših igrah za video avtomate bo nedvomno zadovoljil vsa vaša pričakovanja. Med igranjem vas bo potegnilo v številne zgodbe, kjer boste spremljali usodo glavnega junaka in obenem igrali za čudovite nagrade s številnimi dodatnimi bonus vrtenji. Osvojiti glavni dobitek pomeni odigrati celotno zgodbo in, prav tako kot glavni junak, zmagati ob koncu igre.

Preizkusite spletno igralnico
bet-at-home
Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Igralni avtomat NYX Igranje
Alchemy Igralni avtomat Kajot Games Igranje
Berryburst Igralni avtomat NetEnt Igranje