Kako igrati na igralne avtomate – nasveti in zvija

Kako igrati na igralne avtomate – nasveti in zvija

2015-05-08 18:02:46 - Braňo "Ace"

Mnogi ljudje, tudi pravi poznavalci, vas bodo poskušali prepričati, da igralci pri igranju na igralne avtomate vedno potegnejo kratko. A naj vam ne vzamejo poguma. To sploh ne drži! Res je sicer, da je v primerjavi z drugimi igrami v igralnicah pri igranju na igralne avtomate zmagati nekoliko težje, toda če si resnično želite, lahko osvojite lepe denarce! Nekaterim igralcem uspe celo dlje časa ostati v plusu.

Občutek ob možnosti zmage pri igranju na igralne avtomate je prav neverjeten, saj dinamika in adrenalin poskrbita za intenzivnejšo izkušnjo.

Seveda pa je treba naprej nekaj osvojiti. Ključ do zmage sta samonadzor in priprava. Za igro ne potrebujete neke čudežne strategije. Pomembno je, da veste, kako igrati in kako poskrbeti, da ne zaidete v dolgove. Za to obstaja nekaj zvijač, in sicer:

1. Najprej igrajte brezplačno

Igre na igralnih avtomatih se na začetku zdijo nenavadne, kajne? Gotovo, toda zapomnite si te besede! Igro najprej preizkusite. Vse dobre igralnice omogočajo, da igrate brezplačne različice njihovih najboljših iger – in to zgolj za zabavo. S tem sicer ne boste mogli nič zaslužiti, toda pomembno je predvsem, da se naučite, kako igrati določeno igro. To vam bo pomagalo razumeti pravila, zato ne boste izgubljali denarja zaradi nespametnih odločitev. Naučite se igrati vse igre – tudi če se zdijo podobne tistim, ki jih že poznate.

2. Kvote – izplačilo

95 % – to je številka, ki bi vas morala zanimati, preden se v virtualnem svetu usedete k igralnemu avtomatu. Ta številka seveda pomeni kvoto. Če je odstotek nižji, morate ostati hladnokrvni; tudi veliki bonusi naj vas ne premamijo. Preudarne odločitve so neprecenljive.

3. Progresivni jackpoti na igralnih avtomatih

Če vam je katera igra vzbudila zanimanje in če so tudi kvote dobre, jo igrajte na igralnih avtomatih, na katerih so na voljo progresivni jackpoti. To pomeni, da je med seboj povezanih več igralnih avtomatov, zato se jackpot povečuje hitreje. Vendar ne pozabite – brez tveganja ni uspeha. Višje stave pomenijo večjo možnost, da osvojite jackpot. Če pa ste rojeni pod srečno zvezdo, je lahko zmaga vaša tudi z manjšimi stavami, vendar je to zelo malo verjetno.

4. Omejitve

Določite si zgornjo mejo ali omejitev za to, koliko lahko dnevno vložite v igro. Ohranite trezno glavo, premislite in bodite neomajni. Za igralne avtomate sta značilni dinamika in hitrost, ki vam lahko spodmakneta realna tla pod nogami. Ne podlezite njuni vabljivi moči. Če niste uspešni in zapravite ves svoj denar, naredite premor in pustite stvari, kot so. Priložnost za zmago se vam bo ponudila kateri drug dan.

5. Izgubljenega denarja ne poskušajte takoj priigrati nazaj

Ta nasvet je tesno povezan s 4. točko. Nikoli, ampak res nikoli, ne poskušajte izgubljenega denarja priigrati nazaj še istega dne. Znašli se boste v začaranem krogu, iz katerega ni izhoda; na koncu boste ugotovili, da je vaša izguba katastrofalna. Vsak zmagovalec mora najprej izkusiti izgubo in se iz nje učiti. Tudi vam bo sreča naklonjena, vendar je ne poskušajte uloviti, če vas hoče obiti.

6. Uporabite vse razpoložljive bonuse

Ves svoj denar vložite samo takrat, ko je to potrebno. Čim bolj poskusite izkoristiti bonuse, ki jih ponujajo igralnice. Brez oklevanja zamenjajte igralnico, da pridobite začetne bonuse. Mikavni so tudi bonusi za zvestobo, vendar si jih povprečni igralec teže pridobi. Laže si je zagotoviti začetni bonus. Poskusite! Spremljajte vse promocije, ki so v igralnicah redno na voljo. Bodite na tekočem o tem, kar se dogaja okrog vas! Žrebanja, tekmovanja in brezplačni vrtljaji so vaša možnost za zmago.

7. Bodite pozorni na »vroče« in »hladne« igralne avtomate

Na našem spletnem mestu spremljajte ikone za »vroče« in »hladne« igralne avtomate. Te ikone označujejo, ali je bilo na določenem igralnem avtomatu izplačilo višje (»vroči«) ali nižje (»hladen«). Seveda je prikladneje igrati na »vroče« igralne avtomate in zajezditi njihov »val velikodušnosti«, vendar se nekateri igralci raje posvečajo »hladnim« igralnim avtomatom, saj verjamejo, da bodo prav oni tisti, ki jih bodo »oplenili«. Odločitev, katero strategijo boste izbrali, je vaša.

8. Na igralne avtomate glejte kot na razvedrilo

Gre samo za igro in nič več. Ne zanašajte se na to, da bi igranje na igralne avtomate lahko postalo vaša »redna služba«, s katero bi si zagotovili reden dohodek. Igralni avtomati ne delujejo na tak način. Kadar stavite v igralnici, ste lahko malo v plusu – to je možno. Statistični podatki pa kažejo, da za igralne avtomate to ne drži, zato od njih ni dobro pričakovati čudežev. Gre predvsem za srečo in nikomur ne dopustite, da vas prepriča v nasprotno.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Igralni avtomat NYX Igranje
Alchemy Igralni avtomat Kajot Games Igranje
Berryburst Igralni avtomat NetEnt Igranje