Igralni avtomati z možnostjo za več igralcev

Igralni avtomati z možnostjo za več igralcev

2014-10-26 10:41:19 -

Morda se z napisanim ne boste strinjali in boste dejali, da igralnice že nekaj časa nudijo redne turnirje za igranje na igralne avtomate. Vendar pa možnost igranja za več igralcev ni prav v ničemer podobna turnirjem, saj ti igralcev ne povezujejo v pravem pomenu besede. Na turnirjih igralci igrajo drug proti drugemu, nagrado pa pobere le najboljši.

Spletne timske igre za več igralcev (denimo igra World of Tanks), pri katerih skupine pri igri sodelujejo za dosego skupnega cilja, so bile morda navdih za spletne igralne avtomate za več igralcev, saj temeljijo na enakem načelu. Igralci lahko ustvarjajo virtualne sobe in vanje povabijo prijatelje in druge igralce. Igralci v isti virtualni sobi igrajo na isti igralni avtomat za več igralcev, pri tem pa lahko med seboj klepetajo in sodelujejo pri doseganju cilja – osvojitvi glavnega dobitka ali velikega dobitka pri bonusnih igrah. Če enemu od igralcev uspe, da si zagotovi brezplačen vrtljaj, so brezplačni vrtljaji samodejno na voljo tudi vsem njegovim soigralcem v sobi, in če enemu uspe odkleniti bonusno igro, se ta samodejno odklene tudi za vse druge igralce v sobi.

S to obliko igre ni poskrbljeno samo za razvedrilo, pač pa tudi za vzpostavljanje in ohranjanje odnosov med igralci. Zaradi tega spletne igralne avtomate za več igralcev imenujemo tudi igralni avtomati za skupnost. Najbolj znani so tisti, ki jih ponuja podjetje Microgaming in na katere lahko zdaj igrate v igralnici betway:

  • Multiplayer Playboy Slot
  • Wheel of Wealth
  • Isis Multiplayer
Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Igralni avtomat NYX Igranje
Alchemy Igralni avtomat Kajot Games Igranje
Berryburst Igralni avtomat NetEnt Igranje