Spletni turnirji na igralnih avtomatih

Spletni turnirji na igralnih avtomatih

2013-04-23 11:59:58 -

Kakšni spletni turnirji na igralnih avtomatih so na voljo?

Udeležite se lahko časovno omejenega spletnega turnirja. Na nekatere se prijavite z vnaprej določeno pristopnino (buy-in), na druge pa popolnoma brezplačno – brezplačni turnirji. Če naletite na tako imenovani turnir z možnostjo dodatnega nakupa (rebuy), boste upravičeni do nakupa dodatnih žetonov in si tako pridobili določeno prednost. Vendar pa vam bo ta možnost na voljo šele takrat, ko boste imeli že zelo malo žetonov. Ta pogoj ne velja za turnirje z možnostjo naknadnega nakupa (add-on), pri katerih lahko udeleženci kupujejo dodatne žetone po preteku predhodno določenega časa.

Spletni turnirji na igralnih avtomatih so enostavni za razumevanje, za razliko od drugih spletnih turnirjev pa za igranje ne potrebujete kakšnega posebnega znanja, tehnik ali strategij.

Pred začetkom turnirja lahko nastavite mejno vrednost – koliko ste pripravljeni staviti. Nad dobitki in izgubami imate popoln nadzor.

V primerjavi s standardnimi spletnimi igralnimi avtomati nudijo spletni turnirji na igralnih avtomatih igralcu boljšo možnost za zmago. Zmagovalec vedno pobere celoten jackpot. V primeru turnirja s 50 igralci so vaše možnosti, da domov odnesete glavno nagrado, 1:50. Običajno so takšne priložnosti zgolj le pobožne želje.

Udeležite se turnirjev
bet-at-home
Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Video avtomat NYX Igranje
Book of Ra Deluxe Video avtomat Novomatic Igranje
Burning Hot Video avtomat EGT Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam