Kako osvojiti visoke zneske? Zadenite jackpot!

Kako osvojiti visoke zneske? Zadenite jackpot!

2014-05-16 19:00:41 -

Kako osvojiti visoke zneske? Ste že poskusili srečo z igranjem lota? Raje preizkusite spletne igralne avtomate. Zgodba Šveda, ki je pri igranju v spletni igralnici Betsson že drugič zadel jackpot, vreden več kot milijon evrov, potrjuje dejstvo, da zadeti jackpot na spletnem igralnem avtomatu ni neuresničljivo.

Lahko bi rekli, da je bil možakar rojen pod srečno zvezdo, a ko je na internetu začel igrati na spletnih igralnih avtomatih, se mu morda ni niti sanjalo, da bi se lahko zgodilo kaj takega. Najprej je popolnoma nepričakovano zadel enega največjih lanskih jackpotov v igralnici Betsson, in sicer na razburljivem igralnem avtomatu Hall of Gods. Ta igralni avtomat je že dolgo izjemno priljubljen, morda ravno zaradi progresivnega jackpota. Ta zelo hitro narašča in skoraj vedno znaša več kot milijon evrov. Gre za resnično visok znesek.

Brezplačno preskusite igralni avtomat Hall of Gods in igrajte na njem
Igranje

Za Šveda se je stvar še izboljšala, ko je v noči na ponedeljek, 12. maja 2014, zavrtel kolute na video igralnem avtomatu Arabian Nights. Tistega, kar se je zgodilo potem, ni pričakoval nihče. Že drugič v življenju je zadel jackpot, vreden več kot milijon, tokrat kar 1.800.000 EUR. Lahko mu samo čestitamo, drugim pa želimo več sreče prihodnjič.

In kakšna je bila reakcija srečnega dobitnika? Potem, ko je zadel še drugič, je rekel: »To je enostavno neverjetno!« In se pošalil: »Morda me naslednji jackpot čaka na igralnem avtomatu Hall of Gods«. Zakaj pa ne! Trenutno znaša jackpot skoraj 7.000.000 EUR.

Kako pogosto uspe igralcem zadeti jackpot v spletni igralnici?

Če mislite, da je zadeti jackpot v spletni igralnici kaj nenavadnega, se motite. Samo v tem tednu sta jackpota, vredna več kot milijon evrov, v igralnici Betsson zadela dva igralca, pri čemer je dobitnik drugega osvojil z igranjem igre Jazz of New Orleans na mobilnem telefonu, znašal pa je 3.307.177 švedskih kron.

Ali še vedno razmišljate o tem, da boste visoke zneske osvojili z igranjem lota?

V naslednjem prispevku govorimo o tem, zakaj je veliko verjetneje, da jackpot osvojite v spletni igralnici kot pri igranju lota.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Igralni avtomat NYX Igranje
Alchemy Igralni avtomat Kajot Games Igranje
Berryburst Igralni avtomat NetEnt Igranje