Si želite pridobiti prednosti VIP-igralcev?

Si želite pridobiti prednosti VIP-igralcev?

2015-05-08 18:49:51 - Braňo "Ace"

O igralcih, ki igrajo za visoke stave, oziroma o VIP-igralcih in o odnosu igralnic do njih obstajajo številni miti in govorice. Najpogostejši mit o teh igralcih je, da gre za odvisnike, ki zaigrajo velike vsote denarja. Toda ta trditev je zelo daleč od resnice.

Naslednji mit je, da je v interesu igralnic, da se igralcem zmanjšajo sredstva. Tudi to ne drži. Za igralnice je pomembno, da igralec obrača denar in da ne izgublja nenehno. Dolgotrajno izgubljanje ni všeč nikomur in najbolj preprosto je zamenjati igralnico.

Kaj pravzaprav pomeni biti VIP-igralec?

Preprosto povedano, vam to prinaša prednosti. Udeležite se lahko turnirjev in igrate igre z večjimi nagradami. Tudi možnost ogleda najbolj priljubljenih športnih dogodkov iz VIP-lože ali brezplačne eksotične počitnice niso nič nenavadnega. Prav tako dobite zanimivejše bonuse, vaše možnosti, da si jih pridobite, pa so večje. Hitrejša izbira iger, takojšnja podpora za uporabnike itd. so nekaj vsakdanjega. Če se takšni igralci ne poslovijo za dlje časa, igralnica zagotovo najde način in jih spodbuja, da ne obupajo.

Kako postati VIP-igralec?

V večini igralnic si igralec pridobi VIP-status na podlagi svoje aktivnosti in zvestobe. Če redno igra v določeni igralnici, polaga visoke stave, uporablja bonuse in sodeluje v promocijah, igralnica to opazi in poskrbi, da ne ostane brez takšnega igralca.

Boljše igralnice za igralce sestavijo individualne VIP-programe. Igralci tako lahko sledijo svojemu napredku in stopnji. Seveda pa morate biti previdni, še zlasti, če ne igrate v uglednih igralnicah. Manjši ponudniki pogosto obravnavajo VIP-igralce subjektivno. Ta težava se v velikih in uveljavljenih podjetjih zagotovo ne bo pojavila, saj nimajo razlogov za špekulacije oziroma za neprofesionalno ravnanje.

Kje najti najboljši VIP-program?

Samo od vas samih je odvisno, kje želite igrati. Če vam ne uspe najti igralnice, ki bi vam ustrezala, in niste seznanjeni z vsemi, ki so na voljo na tržišču, se obrnite na nas, saj imamo na področju iger na srečo izkušnje in znanje. Na podlagi pogovora bomo za vas zagotovo našli prilagojen VIP-program. Prizadevamo si priporočati le kakovostne in preverjene igralnice, ki imajo s svojimi strankami korekten odnos.

Če želite, da vam pomagamo, moramo vsaj nekaj vedeti o vaših potrebah. Pošljite nam elektronsko sporočilo na e-poštni naslov vipclub@grisio.com in stopili bomo stik z vami.

Želim pridobiti prednosti VIP-igralca
Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Igralni avtomat NYX Igranje
Alchemy Igralni avtomat Kajot Games Igranje
Berryburst Igralni avtomat NetEnt Igranje